+45 2016 1516 info@kropsakademi.dk

MET

Muskel Energi Teknik regnes for en af de mest effektive
behandlingsmetoder inden for den manuelle behandling. Teknikken kan ikke alene bruges til at normalisere hypertone muskler og rette fejlstillinger i led, men kan også aktivere hypotone, fjerne lokale ødemer og nedsætte lokale smerter.

Teknikkerne bruges af alle behandlere i hele verden primært ved forskellige bevægeapparatslidelser, og der er skrevet mange bøger og afhandlinger om emnet, siden DO/MD Fred Michell Sr. beskrev teknikkerne og deres mange effekter.

Kurset køre over 2 weekender, hvor hele kroppen gennemgåes med MET teknikker. Teknikkerne er simple men meget effektive, og du vil efter endt kursus kunne gå direkte hjem og praktisere teknikkerne med stor effekt på dine klienter.

” Jeg bruger MET dagligt i klinikken og bliver gang på gang overrasket over, hvordan selv meget simple teknikker kan have stor virkning. Jeg synes bestemt at opleve, at Muskel Energi Teknikkerne, i kombination med andre gode manuelle teknikker, øger sandsynligheden for at en behandling ikke bare holder til dagen efter, men har en længerevarende eller endda vedvarende effekt.”
Kris Mikkelsen

Alle vores kurser afsluttes med en eksamen bestående af en klientbehandling. Dette er nødvendigt for at du kan bruge beviset til evt. at kunne søge momsfritagelse hos SKAT.

Dette kursus giver 32 RAB-point hos FRFM og BFM

Har du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset i MET, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.

Adgangskrav: Kendskab til anatomi og fysiologi
Maksimal deltagelse: 16
Materiale: Sender ud 10 dage før start
Pris: 4800 kr.inkl. Frugt, kaffe/te.
Underviser: Osteopat Kris Mikkelsen