+45 2016 1516 info@kropsakademi.dk

Zoneterapi

I zoneterapi ser man mennesket ud fra en
holistisk opfattelse. Bestemte zoner på fodens over- og underside korresponderer med bestemte zoner og organer i kroppen. Behandlingsformen kaldes også “refleksiologi”.

Det antages, at der findes en vital energi, som cirkulerer i kroppen. Når denne energi blokeres et sted i organismen, vil den zone, hvor blokeringen er opstået, blive påvirket. Zoneterapeuten arbejder på at fremkalde en positiv virkning et bestemt sted i kroppen ved at trykke på bestemte punkter på foden.

En stor del af dem der behandles med zoneterapi, lider af smerter i led og muskler, stress, fordøjelsesproblemer, kredsløbsbesvær, allergi, luftvejslidelser, hovedpine eller sportsskader.

På vores ”mini-zoneterapi-kursus” vil du blive undervist af Jeanette Bille Kjeldsen, Zoneterapeut og Akupunktør. Hun har mange års erfaring fra egen klinik gennem 23 år og har derudover undervist på flere af landets Zoneterapeutskoler. Hun vil på dette kursus give et indblik i teorien omkring zoneterapi, og lære eleverne enkle brugbare zoneterapi-teknikker, kombineret med stimulering af specielt effektive akupunkturpunkter, enten med fingertryk eller med magnetpåvirkning. Disse teknikker kan du gå direkte hjem og bruge som et supplement til din behandling.

På kurset vil du lære følgende:

Hvordan er Zoneterapien opbygget? Visuel analyse af foden
Intro til kinesisk fysiologi og sygdomslære, Organ-uret,De Fem-elementer,
Opvarmning og afslapning af foden.Organrelaterede muskler og zoner, fodens zoner til muskler/skelet.
Praktisk Zoneterapi
Akupressur-punkter – stimulering med fingertryk og magnetpåvirkning.

Alle vores kurser afsluttes med en eksamen bestående af en klientbehandling. Dette er nødvendigt for, at du kan bruge beviset til evt. at kunne søge momsfritagelse hos SKAT.

Dette zoneterapi-kursus giver 24 RAB-point hos DAKOBE og Danske Terapeuter
Har du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset i Zoneterapi, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.


Adgangskrav: Kendskab til anatomi og fysiologi
Fra/til kl.: 09.00 - 16.00
Maksimal deltagelse: 16
Materiale: Sendes ud 10 dage før start
Pris: 3.800 kr. inkl. frugt, kaffe/te.
Underviser: Zoneterapeut/Akupunktør Jeanette Bille Kjeldsen