+45 2016 1516 info@kropsakademi.dk

Babyterapi 2

Til håndtering af de tidlige traumer hos både barn og forældre benytter vi
bl.a. teknikker fra Kranio-sakral-terapien samt Kinesiologien.
Hvis børn mellem 0-3 år oplever fysiske og/eller psykiske belastninger, er det muligt, at belastningen kan sætte blivende spor i barnet.

På babyterapi 2 bliver der undervist i Kinesiologi, det er vigtigt, du har været på KST 1 før du kan deltage på babyterapi 2. Eleverne lærer at teste og afbalancere 14 muskler med enkle teknikker, så der igen er balance i muskler, meridianer og organer. Når babyer og børn skal testes, kan det gøres gennem mor eller far, og det vil der også blive undervist i. Der vil være mulighed for at teste, hvordan barnet reagerer på forskellige fødevarer og andre påvirkninger, og hvordan dette kan afbalanceres.

På babyterapi 2 arbejder vi videre med Kranio-sakral-terapien i forhold til traumer og skævheder på barnets kranie. Har det lille barn haft en dysfunktion i nakken, er dette ofte med til at give barnet en begrænset bevægelse til begge sider, og barnet vil dermed få en favorit side, som så vil forårsage en skævhed i kraniet. Andre gange kan barnet have ligget så meget på baghovedet, at det er trykket ind. Kraniet er med til at beskytte hjernen, og det er derfor vigtigt, at barnet bliver rettet op for disse skævheder, så hjernen får optimale forhold og plads til udvikling.

Kurset afsluttes med en behandling samt samtaler med forældre og barn. På denne måde er du som behandler klædt på til at starte op med din nye titel som babyterapeut.

Det er vigtigt, at kursisterne selv medbringer en dukke på ca. 60 cm. Hvis I ikke har en dukke, kan de købes på www.touchneeds.com

På kurset bliver du undervist af :
Kinesiolog Birgit Nielsen
Kropsterapeut Helle Cassøe

Efter endt uddannelse, har du mulighed for at komme gratis på behandlersiden, Babyterapi.dk
 

Alle vores kurser afsluttes med en eksamen bestående af en klientbehandling. I dette tilfælde er det børn, vi behandler. Dette er nødvendigt for, at du kan bruge beviset til evt. at kunne søge momsfritagelse hos SKAT.

Kurserne giver hver 32 giver RAB-point hos DAKOBE og Danske TerapeuterHar du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset i Babyterapi, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.

Adgangskrav: KST 1 og Babyterapi 1
Til/fra kl.: 09.00 - 16.00
Maksimal deltagelse: 16
Pris: 4.800 kr. inkl. frugt, kaffe/te.
Materiale: Sendes ud 10 dage før start
Underviser: Birgit Nielsen (kinesiolog) Helle Cassøe (kropsterapeut/ kranio-sakral terapeut)