+45 2016 1516 info@kropsakademi.dk

Babyterapeut

Tilmeld gratis introaften Tilmeld uddannelse

På Dansk Akademi for Kropsterapi har du muligheden for at blive Babyterapeut.For findes der noget mere fantastisk og givende, end at hjælpe små børn af med de problemer de evt. har fået fra fødslen, eller de startproblemer der er opstået i børnenes første levetid. 

Kurset i Babyterapi  1 og 2 strækker sig over 4 weekender, og er bygget op omkring de mest effektive teknikker til at afhjælpe spædbørnsproblemer. I undervisningen indgår relevante og effektive teknikker fra bl.a.kranio-sakral terapien, zoneterapien, massage samt kinesiologien. Kurset starter med en teoretisk gennemgang af spædbarnets anatomi, selve fødslen og hvilke problematikker denne kan medføre for barnet.

Undervisningsforløbet roterer omkring håndtering af barnet og dets forældre. Den nyfødte og moderen er særligt tæt forbundet, og det er vigtigt, at terapeuten også har øje for om problemet kunne være forbundet til moderen.

Til håndtering af de tidlige traumer hos både barn og forældre benytter vi bl.a. teknikker fra Kranio- sakral terapien samt kinesiologien. Hvis børn mellem 0-3 år oplever fysiske og/eller psykiske belastninger, er det muligt at belastningen kan sætte blivende spor i barnet.

Til problemer af mere fysisk karakter undervises der i en simple måde at diagnosticere problemets udspring, ligesom der også vil være et undervisningsforløb i en række manuelle teknikker til at løse disse problemer, via nogle meget blide teknikker hentet fra kranio-sakral terapien.

Kurserne i Babyterapi giver terapeuten de bedste redskaber

På kurserne bliver der også stiftet bekendtskab med zoneterapiens fantastiske teorier, og effektive behandlinger af de mest gængse spædbørnsproblemer som f.eks.

Fordøjelsesproblemer
Snue
Luftvejsproblemer
Almen utilpashed
Øreproblemer
Tandfrembrud
Søvnbesvær

Endvidere bliver der undervist i en helkropsmassage til spædbørn. Det er en blid massage, som du som behandler kan bruge til behandling af barnet eller selv undervise i til mødregrupper og lign. Massagen har mange fantastiske egenskaber på spædbarnets krop, der giver en rigtig god kontakt mellem forælder og barn.


Læs mere om de enkelte moduler på uddannelsen.

Har du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller babyterapeut uddanelsen, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi. 

Tilmeld gratis introaften Tilmeld uddannelse