+45 2016 1516 info@kropsakademi.dk

Godkendt af

LNS - Landsorganisationen NaturSundhedsrådet

Dansk Akademi for Kropsterapi er medlem af Landsorganisationen NaturSundhedsrådet. LNS er en paraplyorganisation for komplementær/alternativ behandling og uddannelse. De har fokus på tværfagligt samarbejde, etik, viden og forskning.

De arbejder for at forbedre vilkårene for og påvirke udviklingen af komplementær og alternativ medicin i Danmark, og ønsker at skabe gode forbindelser til ligesindede organisationer, kolleger og venner i Europa og resten af verden.

De repræsenterer foreninger, skoler og virksomheder med interesse for komplementær/alternativ medicin og sund livsstil.
Læs mere på www.lns.org/da/

 

Foreningen for Kranio Sakral- og Kropsterapeuter

Er en brancheforening som elever fra Dansk Akademi for Kropsterapi kan søge medlemskab af. Skolen er blevet gennemgået af foreningen, som har godkendt, at skolen lever op til de krav, som foreningen stiller i forhold til kvaliteten af både det teoretiske og det praktiske indhold i uddannelserne på Dansk Akademi for Kropsterapi.

Læs mere om foreningen på www.kraniosakralogkropsterapeuter.dk

 

Brancheforeningen for Fysiurgiske Massører: BFM1992

Dansk Akademi for Kropsterapi er godkendt som uddannelsessted af Brancheforeningen for Fysiurgiske Massører BFM1992. Foreningen har til formål at sikre, at skolen lever op til de kvalitetskrav, der stilles fra foreningens side. Som kursist ved du, at vores uddannelser og kurser er godkendt og kvalitetssikret, hvad angår både det teoretiske og det praktiske indhold. Derved er du sikret, at du kan bruge uddannelserne samt kurserne til en eventuel RAB-godkendelse igennem denne forening.

 

Foreningen Registrerede Fysiurgiske Massører: FRFM

Dansk Akademi for Kropsterapi er godkendt som uddannelsessted af Foreningen Registrede Fysiurgiske Massører FRFM. Foreningen har til formål at sikre, at skolen lever op til de kvalitetskrav, der stilles fra foreningens side. Som kursist ved du, at vores uddannelser og kurser er godkendt og kvalitetssikret, hvad angår både det teoretiske og det praktiske indhold. Derved er du sikret, at du kan bruge uddannelserne samt kurserne til en eventuel RAB-godkendelse igennem denne forening.