+45 2016 1516 info@kropsakademi.dk

Japansk Lifting


Japansk Lifting er ansigtsmassage for den kræsne og er 100 % nydelse.
Det er afstressende, sundt for huden, ægte selvforkælelse.

Behandlingen øger blodcirkulationen, fjerner affaldsstoffer, ilter væv og stimulerer produktionen af kollagen og elastin.
Japansk Lifting har indflydelse på hele kroppen, da behandlingen indeholder stimulering af hele 24 akupunkturpunkter, som påvirker kroppens energisystem. Der arbejders primært med de punkter, der har med organer, vores sind og vores energi at gøre. Der bruges teknikker der reducerer stresshormoner, vi sætter gang i kroppens energisystemer og kredsløb. Huden får et løft og bliv strammet op.
 
Efter dette kursus vil du være i stand til at give dine klienter en oplevelse af et ansigtsløft, der er 100 % naturligt.
Samtidig vil de mærke, hvordan alle kroppens systemer afbalanceres.
Det er med til at give en super skøn og afstressende effekt på hele kroppen.

Du lærer at udføre en fuld Japansk Lifting behandling, som består af følgende:

  •  

  • - Afrensing af ansigtet og teknikker til at påføre ansigtsolie og creme.
  • - Afbalancering og stimulering af akupressurpunkter, ansigtszoner og lymfedrænage i hele ansigtet.
  • - Enkle teknikker til brug af sugekop, Gua sha, jaderulle m.m, hvor der arbejdes med at forfine de mimiske linier, øge collagen og elastin niveauet i vævet samt at drænere ophobet væske.
  • - Enkle teknikker i at udføre en øre, hals, nakke, arm og håndmassage. 


Behandlingen er et naturligt ansigtsløft uden kemi og knive og du opnår en glattere og mere vital ansigtsglød, samt de fine linier mindske.

Alle vores kurser afsluttes med en eksamen bestående af en klientbehandling. Dette er nødvendigt for, at du kan bruge beviset til evt. at kunne søge momsfritagelse hos SKAT.

Dette kursus giver 8 RAB-point hos DAKOBE og Danske TerapeuterHar du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset i Japansk Lifting, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.

Adgangskrav: Ingen.
Til/fra kl.: 09.00 - 16.00
Maksimal deltagelse: 16.
Materiale: Sendes ud 10 dage før start
Pris: 1.800 kr. inkl. frugt, kaffe/te.
Underviser:  underviser Charlotte Reffstrup