+45 2016 1516 info@kropsakademi.dk

Det siger eleverne

Sara Lykke Christensen
Jeg har taget grunduddannelsen som lægeeksamineret fysiurgisk massør hos Dansk Akademi for Kropsterapi.
Fantastisk undervisning og undervisere, man kommer virkelig derfra med en god både praktisk kunnen og teoretisk viden, der er en perfekt kombination af både teori og praksis i undervisningen.
Det er rart at komme på Dansk Akademi for kropsterapi, man føler sig velkommen fra første dag i det super hyggelige og samtidig professionelle miljø.
Følte mig efter endt uddannelse virkelig godt klædt på til den afsluttende eksamen, som foregik på en behagelig og afslappende måde.
Efterfølgende i mit virke som Fysiurgisk massør har jeg brugt både teorien og teknikkerne meget, og følte mig helt klar til at arbejde som selvstændig Fysiurgisk massør direkte efter uddannelsen. Jeg vil til enhver tid anbefale uddannelsen til andre, og det vil helt klart også være hos Dansk Akademi for Kropsterapi, jeg vil søge ny viden når tiden er til det.


Dorthe Margrethe Sørensen
Jeg har taget min grunduddannelse + utallige andre uddannelser hos Dansk Akademi for Kropsakademi - jeg er vild med stedet. De har meget kompetente undervisere og faciliteterne er bare lækre. Der er en dejlig afslappende stemning og ro på stedet. Den viden og praktik vi går ud med efter et kursus/eksamen - giver den bedste behandlings teknik direkte videre til egen klinik. Jeg er stolt over at være uddannet hos Dansk Akademi for Kropsterapi - jeg mener, det er den bedste skole inden for Fysiurgiske massørudd. på marked. Skolen får de bedste  anbefalinger herfra og jeg er slet ikke færdig med skolen  Mvh. DortheMargrethe.dk
Ann-Dorthe Foss Kristoffersen
Da jeg begyndte på uddannelsen som Fysiurgisk massør, var jeg ved at komme mig efter et længerevarende sygdomsforløb med stress og angst, samt fysiske problematikker.
Gennem min udvikling på uddannelsen, føler jeg at forløbet har været den overvejende faktor, til at jeg er blevet rask igen.
Jeg har fundet ro, glæde og balance i mit liv, både i familien men også på job.
Efterfølgende har jeg fundet mit mod og mine styrker frem og ønsker inderligt at hjælpe andre i svære situationer.
Jeg har derfor også valgt at fortsætte med at uddanne mig til Kropsterapeut på Dansk akademi for kropsterapi
Peter Bro Miltersen
Jeg er nyudklækker fysiurgisk massør fra sommerholdet 2018.
Jeg oplevede omgivelserne og de involverede som 100% seriøse og profesionelle. Undervisningen og instruktionen foregik på et meget højt niveau af engagerede, kompetente og nærværende undervisere. Aldrig har jeg lært så meget så hurtigt.
Jeg vil varmt anbefale basisuddannelsen på Dansk Akademi for Kropsterapi til alle,
der har et seriøst ønske om at lære muskelmassage.
Birthe Bugtrup

I maj / juni 2014 tog jeg uddannelsen som Fysiurgisk Massør på det intensive hold hos Dansk Akademi for Kropsterapi.
Min baggrund til dette kursus var, at jeg havde brug for mere viden om muskler og knogler for at kunne implementere Ny-Livsenergi seminar i uddannelsen af fremtidige massører i Dansk Akademi for Kropsterapi. (Læs mere om Ny-Livsenergi på: www.ny-livsenergi.dk)
Det blev en fantastisk tid, der føles som en gave, jeg har givet mig selv.

Jeg skal ikke arbejde som massør, men denne uddannelse har givet alt, hvad jeg arbejder med i Nylivsenergi et stort ”løft op”. Min oplevelse gennem dette forløb er, at uanset hvad man arbejder med omkring andre mennesker, så vil grunduddannelsen som massør i Dansk Akademi for Kropsterapi give et løft og en styrke i det man arbejder med, der er svært at forklare.
Mange mennesker, som jeg har kontakt med i hverdagen, søger efter et kursus – en uddannelse hvorigennem man kan hjælpe sig selv til at komme i balance med sig selv og skabe helhed i livet. Det er min oplevelse, at dette kan man skabe gennem denne uddannelse. Samtidigt med, at man lærer om kroppens fysiske og psykiske dele, så sker der også en personlig udvikling, som ikke kan forklares i ord.

Hermed en tak til alle undervisere og Dansk Akademi for Kropsterapi for en fantastisk tid.
 
Peder Pultz Holm

Jeg har været superglad for at gå på Dansk Akademi for Kropsterapi, hvor jeg startede i november 2012. Jeg var på et af de første hold og allerede dengang, var det en yderst professionel skole, med kun de bedste undervisere.
På skolen har jeg taget min massageuddannelse som Fysiurgisk Massør, et kursus i Triggerpunkter og den store 200 timers Anatomi og Fysiologi til RAB-godkendelse. Det bliver ikke det sidste, jeg ser til den skole. Kan kun give mine bedste anbefalinger. www.Pultzpunktet.dk
 
Karina Søgaard Hartmann

Uddannelsen som Lægeeksamineret Kropsterapeut, har givet mig det sidste spark til at realisere min drøm som selvstændig.

Jeg har gennem de forskellige moduler fået nogle enkle og effektive redskaber til at afhjælpe problemer i bevægeapparatet.

Med fokus på specialområder kommer undervisningen rundt om mange vigtige emner, både teoretisk og praktisk. Underviserne har været specialiseret inden for emnet de underviste i, og derved har undervisningen været meget målrettet den viden, man bør have som behandler.

Uddannelsen får mine varmeste anbefalinger, så hvis du vil have en bred uddannelse, der behandler det hele menneske, så bliv Lægeeksamineret Kropsterapeut.
 
Tanja Rasmussen

Jeg tog zoneterapi-kurset januar 2014. Jeg er uddannet fodterapeut og har arbejdet med dette i 5 år, men ønskede at kunne tilbyde lidt ekstra til min patienter og dette kom jeg bestemt også til.

Undervisningen foregik i en weekend og var på et særdeles højt niveau. Jeg tænkte straks, at jeg måtte videreuddanne mig på Dansk Akademi for Kropsterapi. Jeg er lige nu igang med grunduddannelsen indenfor Fysiurgisk Massage, og endnu engang er niveauet virkeligt højt.

Virkelig gode undervisere, et afslappet miljø og et sted hvor der også bliver lagt stor vægt på, at vi som behandlere er i god balance med os selv. Jeg har allerede skrevet mig op til næste kursus.

Tanja
Mette Hansen

Jeg har i november 2014 afsluttet min uddannelse som Kropsterapeut på Dansk Akademi for Kropsterapi. Min oplevelse af skolen er, at der undervises på et højt niveau, og alle undervisere er meget professionelle. Uddannelsen giver en meget bred indsigt i, hvordan kroppen hænger sammen, at det er vigtigt at kigge på helheden og ikke kun symptombehandle. Uddannelsen har ført mig ind i en verden af muligheder. Jeg føler mig godt rustet til at gå ud og være en dygtig behandler, men den har samtidig også givet mig lyst til at gå ud og tilegne mig endnu mere viden – en rejse er begyndt. Tak for en unik uddannelse – kan kun anbefales.

www.corpusbalance.dk
 
Helle Skjøth Poulsen

Jeg arbejder som selvstændig fysiurgisk massør i Ribe på 5. år Jeg har efterhånden deltaget i en række forskellige kurser på Dansk Akademi For Kropsterapi –ja det er godt nok lidt langt at køre , men det er et rigtig dejligt sted med super god atmosfære, som jeg meget gerne vender tilbage til.

Jeg ”faldt” over stedet fordi de udbyder Danmarks første Lægeeksaminerede Kropsterapeutuddannelse.

Jeg har haft engagerede og kompetente undervisere i meget lækre lokaler med alt, hvad dertil hører – jeg kan kun anbefale stedet til andre i meget positive vendinger.
Mvh Helle Skjøth Poulsen, Ribe

helle@ribe-massoeren.dk