+45 2016 1516 info@kropsakademi.dk

Købsbetingelser

Prisen for et kursus er inkl. kompendium.

Til undervisningen på Massageuddannelsen ,Yogauddannelsen og de sundhedsfaglige fag, skal der udover diverse kompendier også købes bøger. Læs mere om dette under selve kurset.

Ved køb af et kursus er købet bindende. Det vil sige, at vi ikke betaler beløbet tilbage, men man kan 1 gang blive flyttet til et andet kursus på Dansk Akademi for Kropsterapi. Såfremt man bliver forhindret eller syg, deltager man blot næste gang kurset afholdes. Har man lavet en aftale om faktura betaling skal dennes betalingsdato overholdes ellers overgår sagen til Dansk Inkaaso service.

Den normale reklamationsret som vedrører køb af et produkt, gør sig ikke gældende i dette tilfælde, da det er kurser, vi sælger.

Dansk Akademi for Kropsterapi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på Internettet. Dansk Akademi for Kropsterapi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, medmindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Dansk Akademi for Kropsterapi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort- eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Enhver tvist mellem Dansk Akademi for Kropsterapi og kunden er underlagt dansk lov.

Har man over 20 % fravær  på uddannelserne, vil det ikke være muligt at gå til eksamen. Man vil dog modtage et kursusbevis med de timer, som man har været tilstede.

Skolen forbeholder sig ret til at opsige uddannelsesaftalen indenfor de første 4 undervisningsdage på Massageuddannelsen og Yogauddannelsen. I så fald vil det fulde beløb blive refunderet og det udleverede kursusmateriale skal tilbageleveres.

Det påhviler kursisten at følge de til enhver tid gældende regler på skolen.

Du er altid velkommen til at kontakte skolen, hvis du har nogle spørgsmål til købsbetingelserne.