+45 2016 1516 info@kropsakademi.dk

Babyterapi 1

Klik for at se video
Kurset starter med en teoretisk gennemgang af spædbarnets anatomi,
selve fødslen og hvilke problematikker denne kan medføre for barnet.
Undervisningsforløbet roterer omkring håndtering af barnet og dets forældre. Den nyfødte og moderen er særligt tæt forbundne, og det er vigtigt, at terapeuten også har øje for, om problemet kunne være forbundet til forældrene.

Til problemer af mere fysisk karakter hos barnet undervises der i simple måder, hvorpå man kan diagnosticere problemets udspring, ligesom der også vil være et undervisningsforløb i en række manuelle teknikker til at løse disse problemer via nogle meget blide teknikker hentet fra Kranio-sakral-terapien.

På kurset bliver der også stiftet bekendtskab med zoneterapiens fantastiske teorier og effektive behandlinger af de mest gængse spædbørnsproblemer som f.eks.

– Fordøjelsesproblemer
– Snue
– Luftvejsproblemer
– Almen utilpashed
– Øreproblemer
– Tandfrembrud
– Søvnbesvær

Endvidere bliver der undervist i en helkropsmassage til spædbørn. Det er en blid massage, som du som behandler kan bruge til behandling af barnet eller selv undervise i til mødregrupper og lign. Massagen har mange fantastiske egenskaber på spædbarnets krop, der giver en rigtig god kontakt mellem forælder og barn.

Kurset afrundes med en behandling af en 1-3 måneder gammel baby. Derefter skal eleverne undervise forældrene til en 3-8 måneders baby i babymassage.

Det er vigtigt, at kursisterne selv medbringer en dukke på 60 cm. Hvis I ikke har en dukke, så kan de købes på www.touchneeds.com eller www.infantastic.net eller www.renates-puppenstube.de/

På kurset bliver du undervist af:
Jordemoder Melissa Boldhaus
Zoneterapeut Stefanie Vinther
Kropsterapeut Helle Cassøe

Alle vores kurser afsluttes med en eksamen bestående af en klientbehandling. I dette tilfælde er det behandling af et spædbarn samt undervisning i babymassage. Dette er nødvendigt, for at du kan bruge beviset til evt. at kunne søge momsfritagelse hos SKAT.

Kurserne giver hver 32 RAB-point hos DAKOBE og Danske Terapeuter
Har du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset i Babyterapi, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.

Adgangskrav: Ingen.
Til/fra kl.: 09.00 - 16.00
Maksimal deltagelse: 16
Materiale: Sendes ud 10 dage før start
Pris:  4.800 kr. inkl. frugt, kaffe/te (8600 kr ved samlet tilmeding på Babyterapi 1 & 2)
Underviser: Helle Cassøe (kropsterapeut), Stefanie Vinther (zoneterapeut) og Melissa Boldhaus (jordemoder)