+45 2016 1516 info@kropsakademi.dk

Hotstone

På dette to-dages kursus lærer du en unik termisk stenmassage.
Stone Medicine er baseret på traditionelle indianske healings- og wellnessmetoder, der er kombineret med den moderne videnskab. Sten har været brugt i generationer til healing, wellness og behandling af stammens medlemmer og er nu bragt til det moderne samfund på en måde, der er videnskabeligt understøttet, men stadig ærer de gamle traditioner, som Stone Medicine stammer fra.

Brugen af varme og kolde sten giver en mere effektiv fysiurgisk behandling, men er også ideel til at hjælpe klienten af med stress og søvnløshed, samt som wellness og spa-behandling. Stone Medicine fokuserer på det hele menneske, og er en ægte holistisk behandling. Det siges, at en behandlers karriere kan holde ti år ekstra ved at bruge varme og kolde sten som massageredskaber, da det er mere skånsomt for behandlerens krop.

I løbet af kurset undervises der blandt andet i teknikker til at arbejde effektivt med sten som massageredskab f.eks. hvordan og hvornår, hvilke temperaturer bruges, sikkerheden omkring temperaturer, sanitet og hygiejne, kontraindikationer og behandlingsmetoder, samt videnskaben bag ved geotermisk massage.
Teknikker og protokoller bliver demonstreret, og du kommer til både at modtage samt give behandlinger i løbet af de to dage kurset varer. Der er plads til individuel instruktion og demonstration, hvor der er behov for det, samt spørgsmål og diskussioner. 

Du bliver også inviteret til at deltage i en traditionel ceremoni, hvor vi vil etablere alter. Her vil du blive introduceret til historien og spiritualiteten bag ved Stone Medicine, lære om alteret, de fire retninger og hvad de repræsenter. Dette er en smagsprøve på, hvordan Stone Medicine traditionelt blev undervist og en del af at ære forfædrene bag den ældgamle tradition.

Med Stone Medicine får du fundamentet til at arbejde i mange år med sten i din klinik. Efter kurset er du i stand til at give en hel massagebehandling, du har lært at implementere sten i dine eksisterende behandlinger og dermed, hvordan du kan udvide din praksis. Stone Medicine kan let kombineres med fysiurgisk massage, spa- og wellnessbehandlinger, zoneterapi, ansigtsbehandlinger, Reiki og healing, afstresning, samtaler og meget mere. Kurset er endvidere en forudsætning for en række andre Stone Medicine kurser, som udbygger og går i dybden med stenene og traditionerne.

Pia Poulsen har arbejdet med stenmassage siden 2009, hvor hun gennem årene har modtaget over 240 timers undervisning i fysiurgisk- , wellness-, og traditionel stenmassage først hos LaStone og senere hos Stone Medicine. Derudover er Pia, som én ud af kun to i hele Europa, certificeret til at undervise i grundkurset Stone Medicine, samt den eneste som er certificeret til at undervise i Rain Bath.

Kompendiet vil du modtage på først kursusdag og pt. kun i en engelsk udgave, men det vil være nemt at gå til.

Alle vores kurser afsluttes med en eksamen bestående af en klientbehandling. Dette er nødvendigt for at du kan bruge beviset til evt. at kunne søge momsfritagelse hos SKAT.


Dette kursus giver 19 RAB-point hos FRFM og BFM

Har du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset i Hotstone (Stone Medicine), er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.

Adgangskrav: henvender sig hovedsageligt til behandlere. En uddannelse i massage er en fordel.
Til/fra kl.: 09.00 - 17.30
Maksimal deltagelse:  8
Pris: 3.000 kr. inkl frugt, kaffe/te.
Underviser: Pia Poulsen.