+45 2016 1516 info@kropsakademi.dk

Godkendt af

Dakobe-Danmarks komplementære behandlere

Dansk Akademi for Kropsterapi er godkendt som uddannelsessted af Dakobe. Foreningen har til formål at sikre, at skolen lever op til de kvalitetskrav, der stilles fra foreningens side. Som kursist ved du, at vores uddannelser og kurser er godkendt og kvalitetssikret, hvad angår både det teoretiske og det praktiske indhold. Derved er du sikret, at du kan bruge uddannelserne samt kurserne til en eventuel RAB-registrering igennem denne forening.
 


Foreningen for Kranio Sakral- og Kropsterapeuter

Er en brancheforening som elever fra Dansk Akademi for Kropsterapi kan søge medlemskab af. Skolen er blevet gennemgået af foreningen, som har godkendt, at skolen lever op til de krav, som foreningen stiller i forhold til kvaliteten af både det teoretiske og det praktiske indhold i uddannelserne på Dansk Akademi for Kropsterapi.

Læs mere om foreningen på www.kraniosakralogkropsterapeuter.dk

 

Brancheforeningen for Fysiurgiske Massører: BFM1992

Dansk Akademi for Kropsterapi er godkendt som uddannelsessted af Brancheforeningen for Fysiurgiske Massører BFM1992. Foreningen har til formål at sikre, at skolen lever op til de kvalitetskrav, der stilles fra foreningens side. Som kursist ved du, at vores uddannelser og kurser er godkendt og kvalitetssikret, hvad angår både det teoretiske og det praktiske indhold. Derved er du sikret, at du kan bruge uddannelserne samt kurserne til en eventuel RAB-registrering igennem denne forening.

 

Foreningen Registrerede Fysiurgiske Massører: FRFM

Dansk Akademi for Kropsterapi er godkendt som uddannelsessted af Foreningen Registrede Fysiurgiske Massører FRFM. Foreningen har til formål at sikre, at skolen lever op til de kvalitetskrav, der stilles fra foreningens side. Som kursist ved du, at vores uddannelser og kurser er godkendt og kvalitetssikret, hvad angår både det teoretiske og det praktiske indhold. Derved er du sikret, at du kan bruge uddannelserne samt kurserne til en eventuel RAB-registrering igennem denne forening.