+45 2016 1516 info@kropsakademi.dk

Godkendt af

Uddannelse på Dansk Akademi for Kropsterapi støttes af brancheforeningerne Dakobe og Dansk Terapeutforening.

Ved Dansk Akademi for Kropsterapi prioriterer vi opretholdelsen af høje faglige standarder og kvalitet inden for vores felt. Vi er stolte af vores anerkendelse fra følgende danske brancheforeninger, der validerer vores engagement i at fremme ekspertise inden for kropsterapi:

Dakobe (Dansk Kommunalt Behandlerregister): Som en førende myndighed inden for regulering af sundheds- og terapeutiske tjenester i Danmark, bekræfter Dakobes godkendelse af vores akademi, at vi overholder deres fastsatte standarder og retningslinjer. Dakobe godkender vores kropsterapeutuddannelse.

Dansk Terapeutforening: Arbejdende målrettet for at fremme høj kvalitet og professionalisme inden for terapeutisk praksis, bekræfter Dansk Terapeutforenings godkendelse af vores akademi, at vi opfylder deres strenge kriterier og standarder. Dansk Terapeutforening godkender både vores kropsterapeutuddannelse og KST-uddannelsen.

Ved at samarbejde med disse anerkendte danske brancheforeninger, sikrer vi, at vores uddannelsesprogrammer, undervisere og materialer lever op til de højeste faglige standarder. Dette giver vores studerende et solidt fundament for deres fremtidige praksis og giver klienter tillid til kvaliteten af vores uddannelser.

Det er muligt at blive medlem af andre brancheforeninger med beviser fra Dansk Akademi for Kropsterapi.