+45 2016 1516 info@kropsakademi.dk

Nakke, skulder og arm

Smerter i skuldre, nakke og arme er et velkendt fænomen blandt mange
mennesker. For mange kan smerter i skuldre, nakke og arme være en udfordring i dagligdagen, da smerterne forhindrer dem i at udføre de mest almindelige opgaver. Nakken skal man se som noget af det mest fundamentale i vores krop. Er der en dysfunktion i nakken kan dette påvirke hele kroppen, og de deraf afledte smerter og ubehag kan nedsætte livskvaliteten væsentligt.

Nakken er tæt knyttet til vores kranie og derved også vores hjerne. Opstår der problemer i nakken kan dette nemt påvirke en række funktioner som bl.a. syn, hørelse og balance. En ubalance i nakken kan også gøre, at vi dagligt har hovedpine og koncentrationsbesvær.

Nakkeproblemer kan med tiden, hvis ikke dette bliver behandlet, sætte sig til problemer i skuldre og arme.
Skulderproblemer kan selvfølgelig også være et særskilt problem, som er opstået ved fx skade eller overanstrengelse.
Da skulderleddet er et tredelt led, der bliver holdt på plads af muskler og ligamenter, ses dette som et af de mest komplekse led vi har, og kræver den helt rigtige behandling, som du vil kunne lære på dette kursus.

Metoderne der anvendes til dette kursus er primært MET (Muskel Energi Teknikker), Triggerpunkts-terapi, samt Kranio-Sakral-Terapi.

Alle vores kurser afsluttes med en eksamen bestående af en klientbehandling. Dette er nødvendigt for, at du kan bruge beviset til evt. at kunne søge momsfritagelse hos SKAT.


Dette kursus giver 24 RAB-point hos DAKOBE og Danske TerapeuterHar du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset i nakke/skulder/arm, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.

Adgangskrav: Kendskab til anatomi og fysiologi
Fra/til kl.: 09.00 - 16.00
Maksimal deltagelse: 16
Materiale: Sendes ud 10 dage før start
Pris: 3.800 kr. inkl. frugt, kaffe/te.
Underviser: Kropsterapeut Ninna Staugaard