+45 2016 1516 info@kropsakademi.dk

KST børn 3 - 14 år

 

Kurset sætter fokus på arbejdet med børn og teenagere og dem med særlige behov - dvs. børn med udfordringer af både fysisk og psykisk karakter.
Der undervises i lette og effektive teknikker til at normalisere børns kropsholdning, afbalancere nervesystemet samt løse traumatiserende oplevelser fra fødslen. Vi vil komme ind på forskellige problematikker, som gør sig gældende for denne aldersgruppe, såsom ondt i hovedet, ondt i maven, øreproblemer, allergi osv,
 
Der vil endvidere undervises i teknikker, der kan afhjælpe/bedre kronisk stress, særlig sensitivitet, hyperaktivitet og depression. Kurset indeholder også teknikker som er velegnede til klienter med ADHD, Autisme, Tourette og OCD.

Alle vores kurser afsluttes med en eksamen bestående af en klientbehandling. Dette er nødvendigt for, at du kan bruge beviset til evt. at kunne søge momsfritagelse hos SKAT.

 

Dette kursus giver 32 RAB-point hos FRFM og BFM

Har du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset i KST til børn 3-14 år, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.

Adgangskrav: - ?
Til/fra kl.: 09.00 - 16.00
Manimal deltagelse: 16
Pris: 4.500 kr. inkl. frugt, kaffe/te
Underviser: Kropsterapeut Janne Jeppesen