+45 2016 1516 info@kropsakademi.dk

KST børn 0-2 år

Der findes ikke noget mere fantastisk og givende, end at
hjælpe små børn af med de problemer de evt. har fået fra fødslen, eller de startproblemer der er opstået i børnenes første levetid.

Kurset Kranio-Sakral-Terapi børn 0-2 år strækker sig over 2 weekender, og er bygget op omkring de mest effektive teknikker til at afhjælpe spædbørnsproblemer. I undervisningen indgår relevante og effektive teknikker fra Kranio-sakral-terapien rettet mod børn i denne aldersgruppe.

Kurset starter med en teoretisk gennemgang af spædbarnets anatomi, selve fødslen og hvilke problematikker denne kan medføre for barnet.
Undervisningsforløbet roterer omkring håndtering af barnet og dets forældre. Den nyfødte og moderen er særligt tæt forbundne, og det er vigtigt, at terapeuten også har øje for, om problemet kunne være forbundet til forældrene.
Kranio-sakral-terapi er et fantastisk redskab til håndtering af de tidlige traumer hos både barn og forældre. Hvis børn mellem 0-3 år oplever fysiske og/eller psykiske belastninger, er det muligt at belastningen kan sætte blivende spor i barnet, og her vil Kranio-sakral-terapi kunne hjælpe til med at få bearbejdet sådanne traumer på en blid og skånsom måde.
Til problemer af mere fysisk karakter undervises der i simple måder at diagnosticere problemets udspring, ligesom der også vil være et undervisningsforløb i en række manuelle teknikker til at løse disse problemer via nogle meget blide teknikker

Kurset Kranio-Sakral-Terapi 0-2 år giver terapeuten de bedste redskaber til behandling af børn, og du vil kunne afhjælpe følgende problematikker:
 
Fordøjelsesproblemer
Snue
Luftvejsproblemer
Almen utilpashed
Øreproblemer
Tandfrembrud
Søvnbesvær
 
Det er vigtigt, at kursisterne selv medbringer en dukke. Hvis du ikke har en dukke, kan de købes på www.touchneeds.com eller www.infantastic.net (gerne en på 60 cm).

Alle vores kurser afsluttes med en eksamen bestående af en klientbehandling. Dette er nødvendigt for, at du kan bruge beviset til evt. at kunne søge momsfritagelse hos SKAT.

 

Kurserne giver hver 32 giver RAB-point hos DAKOBE og Danske TerapeuterHar du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset Kranio-Sakral Terapi 0-2 år er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.

Adgangskrav: - KST 1
Til/fra kl.: 09.00 - 16.00
Manimal deltagelse: 16
Materiale: Sendes ud 10 dage før start
Pris: 4.800 kr. inkl. frugt, kaffe/te
Underviser: Jordemoder Melissa Boldhaus og Kopsterapeut Helle Cassøe.