+45 2016 1516 info@kropsakademi.dk

KST 1

Kranio-Sakral-Terapi 1(herefter kaldet KST) er porten til uddannelsen i KST. Der vil blive
gennemgået en del teori, som skal gøre dig i stand til
at forstå, hvad KST er, og hvordan de enkelte teknikker har indflydelse på vores krop.

Vi introducerer dig for den unikke måde at arbejde med "den lette berøring", ("light touch"), som er grundlaget for at blive en god Kranio-sakral-terapeut. 
Du lærer at anvende denne lette berøring og dermed skærpe sanserne i dine hænder, hvilket vil fremme din forståelse for de følgende kurser og gøre det nemmere for dig at arbejde dybere og mere effektivt samt hurtigere. På kurset lærer du teorien bag KST, så du får en dyb forståelse for, hvad det er, der sker med kroppen, når du som behandler bruger de forskellige KST-teknikker.
Vi lærer at palpere og iagttage de forskellige spændingsniveauer i kroppen, alt efter om det er muskler, ligamenter eller knogler vi arbejder med. Du vil desuden lære enkelte effektive teknikker til bl.a. behandling af stress, samt dysfunktioner i bevægeapparatet.
Endvidere vil du lære at mærke den Kranio-sakrale rytme - denne subtile rytme, som er så afgørende for nervesystemets mulighed for at fungere optimalt.
 
Alle vores kurser afsluttes med en eksamen bestående af en klientbehandling. Dette er nødvendigt for, at du kan bruge beviset til evt. at kunne søge momsfritagelse hos SKAT.

Dette kursus giver 24 RAB-point hos DAKOBE og Danske TerapeuterHar du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset i KST 1, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.

Adgangskrav: Ingen.
Til/fra kl.: 09.00 - 16.00
Maksimal deltagelse: 16.
Materiale: Sendes ud 10 dage før start
Pris: 3.800  kr. inkl. frugt, kaffe/te.
Underviser:  Kropsterapeut Janne Jeppesen Eller Tanja Becker