+45 2016 1516 info@kropsakademi.dk

Massage øvede

Dette 2 dags-kursus er tilrettelagt for dem, der har taget en massage
uddannelse tidligere på et andet uddannelsessted. Det er et opfriskningskursus, som starter med lidt repetition af anatomi/fysiologi. Dernæst vil der blive gennemgået hele Dansk Akademi for Kropsterapi's massageprotokol. Der vil blive lagt vægt på rigtige arbejdsstillinger, kropsanalyser til at afsøge problemstillinger samt et helt nyt massageprogram, som du kan gå direkte hjem og bruge. Til kurset udleveres der endvidere massagevideoer, så du hele tiden kan gense de enkelte massagegreb.
 
Dette kursus er et krav, hvis du ønsker at tage hele den Komplementære Kropsterapeutuddannelse og ikke har grunduddannelsen fra Dansk Akademi for Kropsterapi. 

Alle vores kurser afsluttes med en eksamen bestående af en klientbehandling. Dette er nødvendigt for, at du kan bruge beviset til evt. at kunne søge momsfritagelse hos SKAT.
 
Dette kursus giver 16 RAB-point hos FRFM og BFM
 
Har du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset i massage for øvede, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.


 

Adgangskrav: En massage uddannelsen
Til/Fra.: 09.00 - 16.00
Maksimal deltagelse: 16
Materiale: Sendes ud 10 dage før start
Pris: 2.800 kr. inkl. frugt, kaffe/te.
Underviser: Kropsterapeut Mette Boes