+45 2016 1516 info@kropsakademi.dk

Undervisere

Nedenfor kan du se hvem der underviser på uddannelsen

Jannie Arvad
Jannie er indehaver af Dansk Akademi for Kropsterapi.
Jannie tog sin første uddannelse inden for alternativ behandling som 19 årig, og sidenhen er der kommet mange uddannelser på. Bland andet Ayurvedisk sundheds- og livsstils konsulent samt yogalærer inden for Asgstange, Iyengar samt Yin yoga
På uddannelsen skal hun inspirere dig med hendes viden omkring kroppens funktioner i forhold til at difranserer din undervisning til de enkelte elever.
Derudover står Jannie for "Yoga business" på uddannelsen, hvilket hun ved en del om i form af en uddannelse inden for  økonomi, samt over 20 års erfaring som selvstæding  vil kommer dig tilgode, når hun lærer dig om drift af egen virksomhed i forhold til opstart, moms, skat, jura og markedsføring.
Luna Sommer
Luna har en baggrund som cand.mag. i idéhistorie, køn, kultur og kommunikation. Derudover er hun certificeret coach, stresscoach, psykiatrivejleder og NADA behandler. 
Hun er uddannet instruktør inden for både Ashtanga- og Hatha yoga hos Ashtanga Yoga Shala. Endvidere har hun kurser i 'Yoga mod stress' og 'Yoga Nidra' fra Anne Goncalves; ’Vejrtrækningen – En nøgle til velvære’ hos Simon Krohn; ’Pranayamas’ mange kvaliteter’ hos Laila Elisabeth Møller-Rasmussen; ’Adjustment Lab’ hos Marie og Alan Yoga; ’Moving from Within’ hos Katy Mymoke samt ’Rool and Release’ hos Pacati Yoga. 
Til daglig lever hun af at undervise i blandt andet Ashtanga yoga samt yoga til diverse grupper i Hatha yoga.

Luna vil være den primære underviser på uddannelsen.
        Signe Lauridsen

Signes indgang til yoga startede for cirka 3 år siden under en stresssygemelding. Efter et par hårde år med småbørn og en krævende jobposition måtte hun ændre kurs. Yoga blev vejen tilbage til et liv i mere balance.

For Signe handler yoga ikke om, hvordan stillingerne ser ud, men om følelsen i kroppen. Alle kroppe er forskellige, ligesom vi er forskellige steder i livet. I Signes timer får du en blanding af rolige, blide øvelser samt styrkende og balancerende øvelser.

At finde tid og ro til at være med sig selv kan være udfordrende i et samfund præget af hastighed og præstation, men det handler blot om at skabe balance imellem; gøren og væren, larm og ro, fremgang og stilstand.

Hendes mål med yogaundervisningen er, at skabe et rum, hvor du kan finde ro, dyrke egenomsorg og komme ud af hovedet og ned i kroppen. Hvis du søger mere balance og selvkærlighed, er Signes yogaundervisning helt sikkert noget for dig. Signe er uddannet i hormonyoga, yin yoga og snart også hatha yoga.

Emilia Stratmann

Emmy har været involveret i yoga i 30 år. Hun voksede op med en hippi-nabo, der øvede solhilsener med hende, alt sammen meget legende. Hun opdagede yoga for sig selv igen i Kina for næsten 12 år siden og lavede derefter en lang række forskellige uddannelser. Emmy har også en Hatha Yoga uddannelse samt Gravidyoga, Efterfødselsyoga, Børneyoga og Thai-Yoga.

Oprindeligt er hun uddannet økonom og pædagog. Men fordi hun altid interesserede sig for krop og sind, udviklede hun sig til sidst til en sundhedspædagog og hendes ekspertiseområder er Ernæring, Mindfulness, Massage, og Yoga (derfor simpelthen EMMY :-))