+45 2016 1516 info@kropsakademi.dk

Undervisere

Nedenfor kan du se hvem der underviser på ....

Jannie Arvad
Jannie er indehaver af Dansk Akademi for Kropsterapi.
Jannie tog sin første uddannelse inden for alternativ behandling som 19 årig, og sidenhen er der kommet mange uddannelser på. Bland andet Ayurvedisk sundheds- og livsstils konsulent samt yogalærer inden for Asgstange, Iyengar samt Yinyoga
På uddannelsen skal hun inspirere dig til livet på yogamåtten og uden for gennem den ayurvedisk livsstil. Derudover står hun for undervisningen omkring det at drive virksomhed med yoga.
Hendes uddannelse inden for økonomi, samt over 20 års erfaring som selvstæding kommer dig tilgode, når hun lærer dig om drift af egen virksomhed i forhold til opstart, moms, skat, jura og markedsføring.
Luna Sommer
Luna har en baggrund som cand.mag. i idéhistorie, køn, kultur og kommunikation. Derudover er hun certificeret coach, stresscoach, psykiatrivejleder og NADA behandler. 
Hun er uddannet instruktør inden for både Ashtanga- og Hatha yoga hos Ashtanga Yoga Shala. Endvidere har hun kurser i 'Yoga mod stress' og 'Yoga Nidra' fra Anne Goncalves; ’Vejrtrækningen – En nøgle til velvære’ hos Simon Krohn; ’Pranayamas’ mange kvaliteter’ hos Laila Elisabeth Møller-Rasmussen; ’Adjustment Lab’ hos Marie og Alan Yoga; ’Moving from Within’ hos Katy Mymoke samt ’Rool and Release’ hos Pacati Yoga. 
Til daglig lever hun af at undervise i blandt andet Ashtanga yoga samt yoga til diverse grupper i Hatha yoga.

Luna vil være den primære underviser på uddannelsen.
          Anita Boelsmand
Anita arbejder til dagligt konsulent ved Pædagogisk, Psykologisk Rådgivning med en baggrund som lærer. Anita har siden 1999 været optaget af yoga med egen praksis og på hold.
Mødet med Simon Krohn og Soham Johansen i Hamsa Yoga Studio betød, at hun valgte at uddanne sig til yogalærer, og hun har siden undervist i yoga med 3-7 hold om ugen.

Anita er uddannet yogalærer i 2016 og børneyogalærer i 2018 fra DGI og Fysiologisk massør fra Dansk Akademi for Kropsterapi i 2016. Anita er også uddannet Naturtræner fra DGI i 2022 og i april 2023 færdiggør hun en uddannelse som underviser i Kropsterapeutisk Yoga ved Rikke Hansen, Sanum hos NOR: Nordic Health House.

Anita´s rolle på uddannelsen er at assistere Luna Sommer i den primære undervisning.

Cecilie Kjær 
På uddannelsen skal vi have en dag med gravid-yoga, og denne dag står Cecilie for. 
Cecilie er uddannet yogalærer i 2016 hos Hamsa Yoga Studio ved Simon Krohn og Soham Johansen. Derudover har hun taget en lang række overbygningsuddannelser og -kurser i både Danmark og udlandet, hvor hun har specialiseret sig i de mere bløde yogaformer som yin-, restorativ-, gravid- og efterfødselsyoga. 
Hun har undervist siden i 2017 og har siden da undervist mere end 300 klasser og tusindvis af yogier. 
Siden 2020 har Cecilie udelukkende undervist i gravidyoga og fødselsforberedelse for YOJO (yoga og jordemoder).
Gravidyogaen og det kvindefællesskab, der kan opstå her, har en helt særlig plads i Cecilies hjerte, og dette glæder hun sig til at dele med jer. 
Mai Nichol 
Mai arbejder til dagligt som fysioterapeut men underviser også en del yogahold ved siden af. 
Hun er uddannet i Vinyasa yoga i Tyskland 2005, Forrest yoga i USA 2009 og online LYT yoga i 2020. 
Mai har undervist siden 2006. Bland andet i ældre- og stoleyoga, gravid- og efterfødselsyoga, teenageyoga og firmayoga, på 8-ugers MBSR (mindfulness) kurser med Anne Marie Beck (Life in Motion) samt på årlige stilheds-retreats i Aarhus og 5-dages retreat i Spanien. Derudover har hun undervist på yogauddannelser siden 2016.

Mai skal på uddannelsen stå for den del af undervisningen, som omhandler yoga til særlige målgrupper, hvor der skal tages hensyn.
Rikke schultz Nordentoft
Rikke arbejder til dagligt som biolog, og ved siden af driver hun firmaet Yogastund.
Her kombinerer hun sin uddannelse som kropsterapeut og yogalærer til at
give dig en oplevelse af, at krop, sind og åndedræt forenes, og at du finder mere ind i dig selv på en kærlig måde.

Rikke skal på uddannelsen inspirer dig gennem yoga-filosofien til at blive klogere på historien og yogaen og give dig redskaber til livet uden for yogamåtten.
Louise Lützen Bolding
Louise har arbejdet som vuggestuepædagog siden 2005. Hun er også en erfaren balletunderviser og yogalærer, hvor hun har specialiseret sig i undervisning inden for børne- og familieyoga samt mindfulness for børn.
Hun blev uddannet som børne-yogalærer og familie-yogalærer hos DGI i 2017. 

Louise vil undervise i yoga til børn på uddannelsen. 

Pia Høyer

Pia har en baggrund som arkitekt. Hun er en erfaren underviser med eget yoga studio siden 2016, hvor hun underviser i Yin yoga, Kundalini yoga og Gong. 
Hun er samtidig uddannet stresscoach, certificeret instruktør af Kundalini yoga, Yin yoga, samt Gong. I undervisningen inddrager hun både inspiration til dit fysiske, mentale og følelsesmæssige velvære.

På uddannelsen underviser Pia i, hvordan du kan arbejde med din energi med enkle men powerfulde Kriyas og Mantra fra Kundalini Yoga-traditionen.
Thomas Basse
Thomas er oprindeligt uddannet massør fra Dansk Akademi for Kropsterapi i 2016 og har siden 2021 undervist på skolen i anatomi og fysiologi. 
Han har en bachelor i medicin fra 2022 og er forsat i gang med sine studier.
 
Thomas´s mange års erfaring inden for sport og arbejde på diverse klinikker kommer virkeligt de studerende til gode, når han på en forståelig måde formidler anatomi, fysiologi og sygdomslære på yogauddannelsen.