+45 2016 1516 info@kropsakademi.dk

Undervisere

Nedenfor kan du se hvem der underviser på uddannelsen

Raminta Bendikas (Primær underviser på uddannelsen)
Yoga har været Ramintas store passion, interesse og personlig udviklingsrejse i mere end 20 år. Hun startede som ashtangi, og senere hen blev taget med storm af yin yoga og mindfulness. Hun har trænet og studeret hos mange af verdens førende yogalærere, men det er Sarah Powers og Jo Phee, der er hendes primære lærere og mentorer. Raminta er, som den eneste i Danmark, både endorsed Insight Yoga Teacher og certificeret #Yinspiration500 yogalærer.
Sammenlagt har hun 18 års undervisningserfaring og 2000+ uddannelsestimer i bl.a. yin yoga, meditation, mindfulness, Myofascial Release & MyoYin, kinesisk medicin, Acuyin, Yoga Nidra, pranayama. Derudover har hun bachelor i biologi og er uddannet skolelærer.
Ramintas yogahjerte brænder for al yogaformidling, og hun er fascineret af den udviklingspotentiale og healing, som yoga kan bringe. Ligeledes er hun optaget af livslang, bæredygtig og funktionel tilgang til yogapraksis.
Født og opvokset i Litauen, men har boet og undervist i Danmark siden 2000. Desuden boede hun på Grønland i en del år, hvor hun drev sit yogastudie.
Jannie Arvad
Jannie er indehaver af Dansk Akademi for Kropsterapi.
Jannie tog sin første uddannelse inden for alternativ behandling som 19 årig, og sidenhen er der kommet mange uddannelser på. Blandt andet Ayurvedisk sundheds- og livsstils konsulent samt yogalærer inden for Asgstange, Iyengar samt flere Yin yogauddannelser fra blandt andet Trine hedegaard, Jo Phee.
På uddannelsen skal hun inspirere dig med hendes viden omkring kroppens funktioner i forhold til at differentiere din undervisning til de enkelte elever.
Derudover står Jannie for Yoga business på uddannelsen, hvilket hun ved en del om i form af en uddannelse inden for  økonomi, samt over 20 års erfaring som selvstæding vil kommer dig tilgode, når hun lærer dig om drift af egen virksomhed i forhold til opstart, moms, skat, jura og markedsføring.
Luna Sommer
Luna har en baggrund som cand.mag. i idéhistorie, køn, kultur og kommunikation. Derudover er hun certificeret coach, stresscoach, psykiatrivejleder og NADA behandler. 
Hun er uddannet instruktør inden for både Ashtanga- og Hatha yoga hos Ashtanga Yoga Shala. Endvidere har hun kurser i 'Yoga mod stress' og 'Yoga Nidra' fra Anne Goncalves; ’Vejrtrækningen – En nøgle til velvære’ hos Simon Krohn; ’Pranayamas’ mange kvaliteter’ hos Laila Elisabeth Møller-Rasmussen; ’Adjustment Lab’ hos Marie og Alan Yoga; ’Moving from Within’ hos Katy Mymoke samt ’Rool and Release’ hos Pacati Yoga. 
Til daglig lever hun af at undervise i blandt andet Ashtanga yoga samt yoga til diverse grupper i Hatha yoga.