+45 2016 1516 info@kropsakademi.dk

Undervisere

Nedenfor kan du se hvem der underviser på ....

Jannie
 
Luna Sommer
Luna har en baggrund som cand.mag. i idéhistorie og kommunikation. Derudover er hun certificeret coach, stresscoach, psykiatrivejleder og NADA behandler. 
Hun er uddannet instruktør inden for både Ashtanga- og Hatha yoga hos Ashtanga Yoga Shala. Endvidere har hun kurser i yoga mod stress og Yoga Nidra fra Anne Goncalves, ’Vejrtrækningen – En nøgle til velvære’ hos Simon Krohn, ’Pranayamas’ mange kvaliteter’ hos Laila Elisabeth Møller-Rasmussen, ’Adjustment Lab’ hos Marie og Alan Yoga samt ’Moving from Within’ hos Katy Mymoke og ’Rool and Release’ hos Pacati Yoga. 
Til daglig lever hun af at undervise i blandt andet Ashtanga yoga samt yoga til diverse grupper i Hatha yoga.
Luna vil være den primære underviser på uddannelsen.
Tanja Sofie
Tanja er uddannet fysioterapeut i 2016 men har brugt det meste af sit professionelle virke på at dyrke og udbrede yoga til så mange som muligt. Dels igennem hendes yogaskole (Heart of Yoga, tidligere Ashtanga Vinyasa Yoga) og dels via hendes yogauddannelse, som hun grundlagde i 2012, hvor hun har uddannet mere end 200 yogalærere. 
Tanja er uddannet som Level 1 + 2 authorized Ashtanga Yoga Teacher ved den officielle Ashtanga Yoga skole i Mysore, Indien, 2009. Derudover er hun Iyengar Yoga Teacher - Introductory level fra Anette Dyrbye, 2003. 
Tanja skal på uddannelsen undervise i Iyengar Yoga.
Cecilie Rimdal
På uddannelsen skal vi have en dag med gravid yoga, og denne dag står Cecilie for. 
Cecilie er uddannet yogalærer i 2016 hos Hamsa Yoga Studio ved Simon Krohn og Soham Johansen. Derudover har hun taget en lang række overbygningsuddannelser og -kurser i både Danmark og udlandet, hvor hun har specialiseret sig i de mere bløde yogaformer som yin-, restorativ-, gravid- og efterfødselsyoga. 
Hun har undervist siden i 2017 og har siden da undervist mere end 300 klasser og tusindvis af yogier. 
Siden 2020 har Cecilie udelukkende undervist i gravidyoga og fødselsforberedelse for YOJO (yoga og jordemoder). Gravidyogaen og det kvindefællesskab, der kan opstå her, har en helt særlig plads i Cecilies hjerte, og denne glæder hun sig til at dele med jer. 
Mai Nichol 
Mai arbejder til dagligt som fysioterapeut men underviser en del hold ved siden af i yoga. 
Hun er uddannet i Vinyasa yoga i Tyskland 2005, Forrest yoga i USA 2009 og online LYT yoga i 2020. 
Mai har undervist siden 2006. Bland andet i ældre- og stoleyoga, gravid- og efterfødselsyoga, teenageyoga og firmayoga, på 8-ugers MBSR (mindfulness) kurser med Anne Marie Beck (Life in Motion), samt på årlige stilheds-retreats i Aarhus og 5-dages retreat i Spanien. Derudover har hun undervist på yoga uddannelser siden 2016.
Mai skal på uddannelsen stå for den del af undervisningen, som omhandler yoga til særlige målgrupper, hvor der skal tages hensyn.
Rikke
Thomas Basse
Thomas er oprindeligt uddannet massør fra Dansk Akademi for Kropsterapi i 2016 og har siden 2021 undervist på skolen i anatomi og fysiologi. 
Han har en bachelor i medicin fra 2022 og er forsat i gang med sine studier.
 
Thomas´s mange års erfaring inden for sport og arbejde på diverse klinikker kommer virkeligt de studerende til gode, når han på en forståelig måde formidler anatomi, fysiologi og sygdomslære på yogauddannelsen.