+45 2016 1516 info@kropsakademi.dk

Undervisere

Nedenfor kan du se hvem der underviser på uddannelsen

Jannie Arvad
Jannie er indehaver af Dansk Akademi for Kropsterapi.
Jannie tog sin første uddannelse inden for alternativ behandling som 19 årig, og sidenhen er der kommet mange uddannelser på. Bland andet Ayurvedisk sundheds- og livsstils konsulent samt yogalærer inden for Asgstange, Iyengar samt Yinyoga
På uddannelsen skal hun inspirere dig til livet på yogamåtten og uden for gennem den ayurvedisk livsstil. Derudover står hun for undervisningen omkring det at drive virksomhed med yoga.
Hendes uddannelse inden for økonomi, samt over 20 års erfaring som selvstæding kommer dig tilgode, når hun lærer dig om drift af egen virksomhed i forhold til opstart, moms, skat, jura og markedsføring.
Luna Sommer
Luna har en baggrund som cand.mag. i idéhistorie, køn, kultur og kommunikation. Derudover er hun certificeret coach, stresscoach, psykiatrivejleder og NADA behandler. 
Hun er uddannet instruktør inden for både Ashtanga- og Hatha yoga hos Ashtanga Yoga Shala. Endvidere har hun kurser i 'Yoga mod stress' og 'Yoga Nidra' fra Anne Goncalves; ’Vejrtrækningen – En nøgle til velvære’ hos Simon Krohn; ’Pranayamas’ mange kvaliteter’ hos Laila Elisabeth Møller-Rasmussen; ’Adjustment Lab’ hos Marie og Alan Yoga; ’Moving from Within’ hos Katy Mymoke samt ’Rool and Release’ hos Pacati Yoga. 
Til daglig lever hun af at undervise i blandt andet Ashtanga yoga samt yoga til diverse grupper i Hatha yoga.

Luna vil være den primære underviser på uddannelsen.
       Nanna  Wraae Bomholt 
Nanna er oprindeligt fra Aarhus og er i øjeblikket dybt engageret i sin uddannelse som fysioterapeut på VIA University College. Passion for menneskekroppen og dens komplekse fysiologi driver hende til at lære mere hver dag.

Udover den akademiske rejse har hun også en stærk interesse for yoga. Yogaens forunderlige verden har længe fascineret hende, og derfor har hun dedikeret tid til at dykke ned i dens principper. Nanna har taget sin grunduddannelse i hatha yoga hos Dansk Akademi for Kropsterapi i 2023. Denne har givet hende en solid forståelse for yogaens filosofi og praksis, som hun glæder sig til at integrere i hendes arbejde som fysioterapeut.
Mai Nichol 
Mai arbejder til dagligt som fysioterapeut men underviser en del hold ved siden af i yoga. 
HUn er uddannet i Vinyasa yoga i Tyskland 2005, Forrest yoga i USA 2009 og online LYT yoga i 2020. 
Mai har undervist siden 2006. Bland andet i ældre- og stoleyoga, gravid- og efterfødselsyoga, teenageyoga og firmayoga, på 8-ugers MBSR (mindfulness) kurser med Anne Marie Beck (Life in Motion), samt på årlige stilheds-retreats i Aarhus og 5-dages retreat i Spanien. Derudover har hun undervist på yoga uddannelser siden 2016.

Mai skal på uddannelsen stå for den del af undervisningen, som omhandler yoga til særlige målgrupper, hvor der skal tages hensyn.
Cecilie Rimdal
På uddannelsen skal vi have en dag med gravid yoga, og denne dag står Cecilie for. 
Cecilie er uddannet yogalærer i 2016 hos Hamsa Yoga Studio ved Simon Krohn og Soham Johansen. Derudover har hun taget en lang række overbygningsuddannelser og -kurser i både Danmark og udlandet, hvor hun har specialiseret sig i de mere bløde yogaformer som yin-, restorativ-, gravid- og efterfødselsyoga. 
Hun har undervist siden i 2017 og har siden da undervist mere end 300 klasser og tusindvis af yogier. 
Siden 2020 har Cecilie udelukkende undervist i gravidyoga og fødselsforberedelse for YOJO (yoga og jordemoder). Gravidyogaen og det kvindefællesskab, der kan opstå her, har en helt særlig plads i Cecilies hjerte, og denne glæder hun sig til at dele med jer. 
Rikke Schultz Nordentoft
Rikke er en erfaren Hatha yogalærer, uddannet i 2019-2020 hos Anette Meldgaard og Helle Yde, der begge har stået for uddannelsen hos Dansk Yoga i Vejle. Udover sin yogauddannelse har Rikke også en baggrund inden for mindfulness og Bodynamic Krops Psykoterapi, hvilket afspejler sig i hendes undervisningsstil.
På yogamåtten fandt Rikke en forening af krop, sind og åndedræt, der fascinerede hende. Denne erfaring kom på et tidspunkt i hendes liv, hvor hun havde brug for nye løsninger, og yogaen blev en kærlig måde at tage vare på sig selv samtidig med at røre kroppen. Fra at flytte sig fra "selv-tæsk" i et fitnesslokale til at finde noget dybere på yogamåtten blev det en fantastisk rejse for Rikke.
Gennem sin virksomhed, Yogastund, ønsker Rikke at give andre en oplevelse af forening mellem krop, sind og åndedræt. Hendes mål er at skabe yogaoplevelser, der kan tages med ud i hverdagen og give større overskud samt opmærksomhed på at lytte til sig selv og praktisere selvomsorg. Hos Dansk Akademi for Kropsterapi står Rikke for formidlingen af yogafilosofien
Louise Bolding
Med en solid baggrund som pædagog, balletlærer og yogalærer har louise tilegnet sig en bred vifte af færdigheder og erfaringer inden for undervisning og træning. Som pædagog har louise børn i vuggestue- og skolegrupper, hvilket har givet en dyb forståelse for børns udvikling og trivsel. Samtidig har Louise gennem mange år undervist i ballet og udviklet koreografier til anerkendte scener såsom Musikhuset og det kongelige teater.
Passionen for yoga har ført Louise til at undervise på forskellige niveauer, fra børneyoga og familieyoga til voksenyoga og specialiserede workshops. Louise har også bidraget til yogalæreruddannelser og undervist kommende yogalærere i børneyoga, familieyoga og sekvenseringsteknikker. Udover undervisning i yoga har Louise også undervist i progression ballet technique og arbejdet som springinstruktør.
Vedkommende har løbende udviklet sine færdigheder gennem kurser og uddannelser inden for pædagogik, yoga, mindfulness, anatomi og ballet. Dedikationen til arbejdet afspejler sig også i mangeårige samarbejder og solide referencer inden for ballet, yogastudier og pædagogiske institutioner. Louise stræber altid efter at skabe en tryg og inspirerende undervisningsoplevelse, hvor viden og erfaring kombineres med en kærlig tilgang til læring og udvikling