+45 2016 1516 info@kropsakademi.dk

Healing

Dette kursus er for dig, der ønsker at supplere din
nuværende behandling fx massage eller zoneterapi.
Dig, der ønsker at gøre din behandling endnu mere effektiv, mere dybdegående og samtidig skabe en større afslapning og indre balance hos din klient. Så er healing nemlig et fantastisk redskab, og alle kan lære det.

Alt omkring os er energi. Vi er energi. Og der sker konstant en energiudveksling i og imellem os, som bl.a. foregår gennem vores chakra-system.

Som healer trækkes der på den universelle energi. Der åbnes op for den universelle energi, og med dig som kanal videreformidles den til din klient enten generelt eller til et specifikt område.

På dette kursus vil vi mærke energi, få kendskab til de 7 chakras, lære at åbne op for og lukke ned for energien, at sætte intention for healingen og undervejs afprøve at heale hinanden 2 og 2.

Alle vores kurser afsluttes med en eksamen bestående af en klientbehandling. Dette er nødvendigt for, at du kan bruge beviset til evt. at kunne søge momsfritagelse hos SKAT.

Har du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset i healing, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.

 

Adgangskrav: Ingen.
Til/fra kl.: 09.00 - 16.00
Maksimal deltagelse: max 16
Pris: 1.500 kr. inkl. frugt, kaffe/te.
Underviser :  Massør, Zoneterapeut og Healer Rikkemaija Larsen