+45 2016 1516 info@kropsakademi.dk

Grunduddannelsen

GRUNDUDDANNELSEN

LÆGEEKSAMINERET FYSIURGISK MASSØR

På Dansk Akademi for Kropsterapi er massøruddannelsen vores grunduddannelse. Den giver et godt indblik i kropsterapien og giver dig fornemmelsen af selve håndværket i det at blive en dygtig kropsterapeut.

På uddannelsen vil du lære den klassiske dybe muskelmassage, som den fysiurgisk massage er. Ordet ”fysiurgisk” handler om at afhjælpe lidelser i bevægeapparatet. Med den rette viden omkring kroppens anatomi og fysiologi vil du lære at tilrettelægge din massage i forhold til den problematik klienten kommer med.

Uddannelsen består af 100 timers undervisning lagt på enten dagtimer, aftentimer eller på weekendhold.

Uddannelsen er sammensat af 50 timers undervisning i anatomi/fysiologi, som er varetaget af Fysioterapeuter, samt 50 timers praktisk massage som varetages af Fysioterapeuter og Kropsterapeuter. Da skolen stiller høje faglige krav til eleverne, vil det være nødvendigt, at man sideløbende med uddannelsen øver sig både teoretisk og praktisk. Endvidere vil der også igennem skolens forening være mulighed for at komme til vores sparringsaftener og udveksle erfaring.

Selve eksamen består af en skriftlig eksamen i anatomi/fysiologi og en praktisk eksamen. I den praktiske del vil eleven blive stillet overfor en relevant case, som skal løses, dette kunne fx. være en frossen skulder. Her lægger eksaminatorerne vægt på, at eleven selv kan mestre de teknikker, som der er undervist i, og er i stand til at vælge de relevante løsninger, således at problematikken omkring en frossen skulder bliver løst.

Det er en super spændende uddannelse som giver dig mulighed for, efter bestået eksamen at gå ud og få job som massør eller starte egen klinik.

Der undervises på små hold af max. 16 deltagere, dette giver rig mulighed for den enkeltes udvikling. Man øver den praktiske del på medkursister, hvilket giver et indblik i vores forskelligheder. Der vil også blive indkaldt klienter i den sidste del af uddannelsen, med relevante problemstillinger.

Vi er der hele vejen og hjælper dig og med et eksamensbevis i hånden fra Dansk Akademi for Kropsterapi, kan du ligesom alle vores tidligere elever trygt starte din karriere som behandler.

I Aarhus : Tirsdag den 28. august 2018  fra kl 17.00-19.00 afholder vi et introduktionsaften i grunduddannelsen, det er gratis at deltage. Tilmelding her er dog nødvendigt.

Hele uddannelsen koster 11.500,00 kr.

Hertil kommer bøgerne “Anatomi og fysiologi på en anden måde” bind 1 og 2 af Kjeld Bruun-Jensen.
Priser på bøgerne er 678 kr. og kan bestilles på pons.dk.
Direkte link til bøgerne link.

Der udleveres materiale til kurset bestående af, muskel kompendium, massage kompendium samt en video med hele kropsmassagen.

For kursister, der optages gennem jobcenter eller fagforening, pålægges det 1.000 kr. i administrationsgebyr.

Der pålægges et re-eksmaminationsgebyr på 600 kr. pr eksamen.

Dette kursus giver 100 RAB point hos FRFM/BFM

Har du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller grunduddannelsen, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.