+45 2016 1516 info@kropsakademi.dk

Graviditetsbehandling

 

På kurset lærer du at give gravide en skøn helkrops gravidmassage, der både indeholder velvære samt teknikker til at afhjælpe gener såsom bækkensmerter og andre problematikker i graviditeten. Massagen læres til både mave og sideliggende. 

Vi gennemgår bækkenets anatomi og hvorfor/hvor de forskellige problematikker opstår under graviditeten. Du lærer også, hvilke forholdsregler du bør tage, når du arbejder og behandler gravide.
Du bliver klædt på til at rådgive om de mest normale gener, du vil møde, når du arbejder med gravide. Herunder bla. kvalme, ødemer(væskeophobninger) og bækkensmerter.  

Du undervises i øvelser og teknikker, som du kan undervise den gravide i forhold til at afhjælpe gener og bækkensmerter samt styrke bækkenbund, mave-, balle- og rygmuskulatur samt holdningskorrektur. 
 


Alle vores kurser afsluttes med en eksamen bestående af en klientbehandling. Dette er nødvendigt for, at du kan bruge beviset til evt. at kunne søge momsfritagelse hos SKAT.

Dette kursus giver 16-RAB point hos DAKOBE og Danske Terapeuter

Har du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset i behandling af gravide, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.

Adgangskrav: Kendskab til anatomi og fysiologi
Til/fra kl.: 09.00 - 16.00
Maksimal deltagelse: 16
Materiale: Sendes ud 10 dage før start
Pris: 2.800 kr. inkl. frugt, kaffe/te
Underviser: Jordemoder Anja Ibsen