+45 2016 1516 info@kropsakademi.dk

Efterfødsel

Lær at hjælpe barselskvinden godt videre efter en fødsel, med både passive og aktive strategier. 

Dag 1 lærer du at give massage, med fokus på skuldre og lænd, som er de områder en barselskvinde ofte er overbelastet i. Du lærer også en afspændende Rebozo behandling, som løsner og beroliger kroppen. Derudover bliver du introduceret til “The Golden Month”. Dette er ugerne efter en fødsel, hvor kvinden har særligt brug for næring, ro og omsorg. Vi ser på, hvordan vi kan tilpasse den til vestlig levevis.

Dag 2 lærer du, hvordan du gennem FysioYoga kan videreformidle eller undervise små grupper sikkert i efterfødselstræning, så opheling af bækkenbund, delte mavemuskler, svag lænd og platfodethed får den korrekte træning, det kræver. Du får også konkrete anvisninger til, hvordan du kan rådgive til egenindsats ved smerter og gener.

Alle vores kurser afsluttes med en eksamen bestående af en klientbehandling. Dette er nødvendigt for, at du kan bruge beviset til evt. at kunne søge momsfritagelse hos SKAT. 

Dette efterfødsels-kursus giver 16 RAB-point hos FRFM og BFM

Har du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset i Efterfødsel, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.

Adgangskrav: Kendskab til anatomi og fysiologi
Til/fra kl.: 09.00 - 16.00
Maksimal deltagelse: 16
Pris: 2.500 kr. inkl. frugt, kaffe/te
Underviser: Fysioterapeut Tina Stephansen