+45 2016 1516 info@kropsakademi.dk

Børn/teenager

Dette kursus er rettet mod forældre/pædagoger og behandlere. Det er et rent massagekursus, hvor det handler om voksen-/barn- og barn-/barn-massage.

Børn der har et naturligt forhold til deres krop, trives bedre og bliver roligere og gladere. De seneste år er den gamle massage tradition ved at vinde større og større indpas rundt omkring i familierne samt i skoler og institutioner. Vi ved via forskning, at børn der masserer hinanden også behandler hinanden godt, og derved mindsker man den øgede mobning blandt unge.

På dette kursus bliver der en kort introduktion til anatomi/fysiologi, sådan at alle har et godt fundament for, hvordan vores muskulatur er opbygget, og hvordan de forskellige muskler udspringer og hæfter. Resten af kurset er delt op i to:

1. Fysiurgisk massage til børn/teenager:

Denne form for massage er den mest klassiske. Vi går lidt mere i dybden af barnets muskulatur end ved en baby massage. På kurset vil der blive introduceret massageteknikker til hele kroppen. Du bliver i stand til at mærke,  hvor der er problemer i muskulaturen samt at afhjælpe disse. Efter kurset kan du udføre en helkropsmassage på et barn.

 2. Barn til barn massage:

Når børn lærer at massere hinanden i børnehaverne eller i SFO'en, får de optimale forudsætninger for at udvikle naturlig tryghed og for at blive empatiske medmennesker. Gennem massage grundlægges den gode vane om at tage vare på sig selv og gøre noget godt for andre. Berøring skaber medmenneskelighed og balancerer, og den forebygger mobning. Endvidere er massagen med til at skabe en god udvikling af talesprog samt indlæring. Metoderne er enkle for både voksne og børn at indlære.

Kurset afsluttes med klientbehandling, hvor det tillærte afprøves.

RAB godkendt med 16 lektioner af FRFM/BFM

Har du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset i børne/teenager massage, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.