+45 2016 1516 info@kropsakademi.dk

Kinesiotape


Kinesiotape vinder mere og mere frem, og ofte ser vi sportsstjernerne have tape på, når de udøver deres sport, men hvad kan kinesiotapen egentlig. Kinesiotapen er ikke en behandling i sig selv, men er et rigtig godt supplement til anden behandling.

Kinesiotape kan ved hjælp af dens elastisitet anvendes til flere former for behandling. På kurset skal vil du primært lære, hvordan du bruger tapen til at afspænde hypertone (spændte) muskler. Helt specifikt vil du lære at lægge tapen som støttende behandling for en lang række problemstillinger, så som tennis-/golfalbue, frossen skulder, hold i nakken/ryggen, levator scapula symdrom, SI-dysfunktioner, piriformis syndrom, løberknæ, ustabil ankel og meget mere.

Du vil også få kendskab til, hvordan tapen kan anvendes til smertelindring,
lymfedrænage samt hvordan man understøtter en hypoton (svag/underspændt) muskel.

Kurset afsluttes med klientbehandling, hvor det tillærte afprøves.

RAB godkendt med 16 lektioner af FRFM/BFM

Har du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset i kinesiotape, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.

Adgangskrav: -
Til/fra kl.: 09.00 - 16.00
Maksimal deltagelse:  16
Pris: 3.300 kr. inkl frugt, kaffe/te.
Underviser: Mette Hansen.