+45 2016 1516 info@kropsakademi.dk

Ryg/korsben

Smerter i ryggen kender vi alle til, og at det i den grad kan hindre os
i mange af vores daglige gøremål. Derfor er det også en af de problemstillinger, som vi ofte ser i klinikkerne. Men hvor mange er så i virkeligheden i stand til at løse problemet, når det har en lidt mere alvorlig karakter end blot almindelige muskel spændinger?

På dette kursus vil du lære at løse problemstillinger som bl.a. facetledssyndrom, låst ribben, smerter i ben og baller samt nerver. Med andre ord ethvert rygproblem, der ikke skyldes sygdom eller kræver operation.

På dette kursus bliver der undervist i brugen af Activatoren samt manuelle teknikker, der på en blid, præcis og skånsom måde løser diverse ryg problematikker. Teknikker som er hentet fra Kranio-sakral-terapien, muskelteknikker samt osteopatien. Der er altså ikke tale om de kraftige manipulations-teknikker på dette kursus.

Teknikkerne er uundværlige, hvis man vil til bunds i langt de fleste vedvarende rygproblematikker. Du vil opleve, at du straks efter kurset står med en helt ny viden og et super redskab, som kan hjælpe ufatteligt mange af dine klienter af med problemer, som du ikke var i stand til inden kurset.

Du kan låne en Activator på skolen eller selv købe en selv hos Chiroform link her

Alle vores kurser afsluttes med en eksamen bestående af en klientbehandling. Dette er nødvendigt for, at du kan bruge beviset til evt. at kunne søge momsfritagelse hos SKAT.

Dette kursus giver 16 RAB-point hos DAKOBE og Danske TerapeuterHar du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset i Ryg/korsben, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk 

Adgangskrav: Kendskab til anatomi og fysiologi
Fra/til kl.: 09.00 - 16.00
Maksimal deltagelse: 16
Materiale: Sendes ud 10 dage før start
Pris: 2.800 kr. inkl. frugt, kaffe/te.
Underviser: Kropsterapeut Ninna Staugaard