+45 2016 1516 info@kropsakademi.dk

Meridian Massage

Meridian Massage er en meget gammel kinesisk
behandlingsform, der bygger på akupunkturens grundprincipper, som er læren om meridianerne eller kroppens energibaner. På disse energibaner findes der nogle ‘Power punkter’, der med tryk og massage kan skabe balance mellem Yin og Yang. Er der ubalancer mellem de to, kan Qien (energien) ikke flyde frit, og du bliver syg.

Det er altså afgørende for vores krop, sind og sjæl, at vi er i balance.

De energibaner vi skal beskæftige os med, er dem der ligger under huden. De dybereliggende vil vi kun komme lidt ind på, da Meridian Massagen ikke kan undgå at påvirke disse.

Du vil på meridian massage-kurset også selv blive behandlet, så du selv kommer i balance. Når din energi strømmer frit, vil du blive bedre til at tage del i det andet menneskes helbredelse. Hvis din Qi flyder frit, vil dit sanseapparat være i stand til at aflæse et andet menneskes krop, ja man kan næsten sige, at du bliver i stand til at røntgenfotografere kroppen.

Derfor skal du på kurset lære noget om kroppens 4 byggesten: Shen, Essence, Oi og blod. Organernes relation til de 5 Elementer: Træ, ild, jord, metal og vand hvor hvert organ hører til et af elementerne.

Til elementerne hører der en masse sansebegreber, derfor skal du lære at observere, lytte, lugte og stille spørgsmål.

Vi vil gennemgå alle de 12 meridianer og de ‘Power punkter’, der hører til de enkelte meridianer, samt hvilken virkning disse punkter har på kroppen.

Kurset vil have fokus på det praktiske, hvor teorien for det meste vil blive gennemgået via de praktiske øvelser. Så er det mere spændende at lære.

Du kan bruge kurset til at komme i balance med dig selv, så du bliver bedre til at hjælpe andre.

Det er et krav, at du har:
Downloadet appen, 'Peter Deadman, A manual of Acupuncture'.

Alle vores kurser afsluttes med en eksamen bestående af en klientbehandling. Dette er nødvendigt for, at du kan bruge beviset til evt. at kunne søge momsfritagelse hos SKAT.

Dette meridian massage-kursus giver 32 RAB-point hos DAKOBE og Danske Terapeuter

Har du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset i Meridian Massage, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.

 

Adgangskrav: ingen
Fra/til kl.: 09.00 - 16.00
Maksimal deltagelse: 16
Materiale: Sendes ud 10 dage før start
Pris: 4.800 kr. inkl. frugt, kaffe/te
Underviser: Akupunktør Jytte Skou