+45 2016 1516 info@kropsakademi.dk

Babyterapi 3

Dette kursus henvender sig til alle, der interesserer sig for arbejdet med spædbørn og ønsker grundlæggende viden om amning samt redskaber til at vurdere stramt tungebånd og fremme afspænding i og omkring mundregionen.

Når du møder familier som behandler, er det værdifuldt at være opdateret på de seneste retningslinjer inden for amning, vide præcis, hvordan du kan vejlede forældrene, og hvornår du bør henvise dem til andre fagfolk.

Som behandler vil du støde på spædbørn med stramme tungebånd og andre former for spændinger. I kurset Babyterapi 3 lærer du at undersøge og vurdere stramt tungebånd ved hjælp af metoder såsom TABBY, Martinellis protokol og Hazelbakers protokol. Du får indblik i, hvordan du kan fremme afspænding i og omkring mundregionen som følge af disse spændinger, samt hvordan du kan vejlede forældrene i forløbet.

Dette kursus giver dig en grundlæggende forståelse for modermælkens funktion, hvordan du bedst støtter mor og baby i ammeperioden. Du vil lære om spædbarnets primitive reflekser og hvordan disse kan understøttes under amningen. Derudover vil du få kompetencer til at vurdere for stramt tungebånd og andre spændinger, samt vejlede i optimale ammestillinger og meget mere.

Sara Degn, certificeret ammespecialist (CLC, CBS), lægger særlig vægt på en naturlig tilgang til amning. Udover at være babybehandler, hvor hun anvender kraniosakral terapi og kinesiologi, besøger hun også familier i hjemmet for at give ammevejledning. To gange om ugen har hun klinik hos Dansk Akademi for Kropsterapi. Sara har arbejdet som privat ammevejleder siden efteråret 2021 og har over 14 års erfaring med arbejdet med børn og deres familier.

 
Adgangskrav: Ingen.
Til/fra kl.: 09.00 - 16.00
Maksimal deltagelse: 16
Materiale: Sendes ud 10 dage før start
Pris:  4.800 kr. inkl. frugt, kaffe/te
Underviser: Sara Degn