+45 2016 1516 info@kropsakademi.dk

KST børn 3 - 14 år

På kurset børn 3-14 år er fokus behandling af barnet, teenageren samt børn/unge/voksne med særlige udfordringer og diagnoser.


Børn er super sensitive og  sansende væsener, og har med andre ord et top tunet nervesystem, der omgående respondere på en behandlers tilstand og intention. Ligesom et vildt dyr, sanser børn, det du ikke siger. Derfor skal alle dine sanser skærpes yderligere. Du skal have både store ører og øjne, et åbent hjerte og hænder der mærke udenom ordene.
På kurset skal vi bl.a. arbejde med biomekanisk kst-teknikker, samt med mere energetiske kst-teknikker(biodynamiske teknikker).

Nogle af teknikkerne kender du fra tidligere kurser, men når de benyttes i behandling af børn, er det nødvendigt at forfine dine teknikker og mærke mere i dybden.
Vi kommer til arbejde med teknikker, som bl.a. har gavnlig indvirkning på børn der ikke trives, ikke udvikles alderssvarende, børn der har ondt i mave, hoved, krop eller psyken. Børn/teenagers med bl.a indlæringsproblemer, læsevanskeligheder, søvn, koncentrationsvanskeligheder, kropslig uro, tandstillingsfejl, migræne, forskellige diagnoser, såsom ADHA, ADD, Aspergers, Autisme, OCD, Tourette, tics, Angst. Samt afbalancering af forskellige hjernedele.

Flere af de teknikker, som vi skal arbejde med, er desuden meget velegnede til voldsomt traumatiserede klienter. Både fysisk eller psykisk belastede.
Vi lærer, hvordan vi møder barnet, og ikke mindst, hvordan vi takler barnets forældre på sidelinien


Alle vores kurser afsluttes med en eksamen bestående af en klientbehandling. Dette er nødvendigt for, at du kan bruge beviset til evt. at kunne søge momsfritagelse hos SKAT.

 

Dette kursus giver 32 RAB-point hos FRFM og BFM

Har du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset i KST til børn 3-14 år, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.

Adgangskrav: KST 1,2 og 3
Til/fra kl.: 09.00 - 16.00
Pris: 4.800 kr. inkl. frugt, kaffe/te
Underviser:
Kropsterapeut Helle Cassøe