+45 2016 1516 info@kropsakademi.dk

KST børn 3 - 14 år

På kurset i Kranio-Sakral-Terapi til børn mellem 3-14 år er fokus behandling af barnet, teenageren samt børn/unge/voksne med særlige udfordringer og diagnoser.


Børn er generelt meget sansende væsener, og nogle børn er også meget sensitive. Børns nervesystem responderer hurtigt på din tilstand og dine intentioner. Det betyder, at dine sanser skal skærpes mere end normalt, når du laver KST. Du skal have både store ører og øjne, et åbent hjerte og hænder der mærker udenom orderne.
På kurset skal vi bl.a. arbejde med biomekanisk kst-teknikker, samt med mere energetiske kst-teknikker(biodynamiske teknikker).

Der vil blive gennemgået grundlæggende teori ved forskellige diagnoser såsom ADHD, ADD, Autisme og OCD. Teknikkerne kan ikke helbrede børn med diagnoser, men afhjælpe/lindre de besværligheder det medfølger.

Ud over diagnoser kan teknikkerne bruges til beroligelse af nervesystemet, maveproblemer, ansigtsmimik, kropsholdning, tågængere, skævt/asymmetrisk ansigt, koncentrationsbesvær, hukommelses besvær, sporglige udfordringer, søvn, kropslig uro, luftvejsproblemer.
Alle teknikkerne kan bruges på både børn og voksne.

Vi lærer, hvordan vi møder barnet, og ikke mindst, hvordan vi takler barnets forældre på sidelinien.


Alle vores kurser afsluttes med en eksamen bestående af en klientbehandling. Dette er nødvendigt for, at du kan bruge beviset til evt. at kunne søge momsfritagelse hos SKAT.

 

Dette kursus giver 32 RAB-point hos DAKOBE og Danske TerapeuterHar du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset i KST til børn 3-14 år, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.

Adgangskrav: KST 1,2 og 3
Til/fra kl.: 09.00 - 16.00
Materiale: Sendes ud 10 dage før start

Pris: 4.800 kr. inkl. frugt, kaffe/te
Underviser:
Kropsterapeut Helle Cassøe