+45 2016 1516 info@kropsakademi.dk

Hotstone

 

På dette endagskursus lærer du en unik hotstone-massage.

Hotstone-massage er en dejlig, afslappende massageform udført med 57 grader varme lavasten. Varmen fra stenene strømmer rundt i kroppen og trænger dybt ned i musklerne. Kroppen smøres ind i nærende og aromatiske olier, hvorefter hver kropsdel masseres med en blid massageteknik. Under massagen kan du mærke, hvordan musklerne afspændes - og du bliver så afslappet, at du nærmest befinder dig i en meditativ tilstand.
 

Denne massage stimulerer blodcirkulationen og giver musklerne en øget blodtilførsel. Derudover forbedres lymfesystemet, så affaldsstoffer hurtigere bliver udskilt fra kroppen. 

I løbet af kurset undervises der blandt andet i teknikker til at arbejde effektivt med sten som massageredskab fx, hvordan og hvornår, hvilke temperaturer bruges, sikkerheden omkring temperaturer, sanitet og hygiejne, kontraindikationer og behandlingsmetoder.
Teknikker og protokoller bliver demonstreret, og du kommer til både at modtage samt give behandlinger i løbet af dagen. Der er plads til individuel instruktion og demonstration, hvor der er behov for det, samt spørgsmål og diskussioner. 

Efter kurset er du i stand til at give en hel massagebehandling, du har lært at implementere sten i dine eksisterende behandlinger og dermed, hvordan du kan udvide din praksis. Hotstone kan let kombineres med fysiurgisk massage, spa- og wellnessbehandlinger, zoneterapi, ansigtsbehandlinger, Reiki og healing, afstresning, samtaler og meget mere. 

Charlotte Dahl Reffstrup har arbejdet med hotstone siden 2010 og og udover, at hun også underviser i Bindevævsmassage på Dansk Akademi for Kropsterapi dirver hun til dagligt egen klinik og er forfatter på bogen "blodtypekost".

Alle vores kurser afsluttes med en eksamen bestående af en klientbehandling. Dette er nødvendigt for, at du kan bruge beviset til evt. at kunne søge momsfritagelse hos SKAT.


Dette kursus giver 8 RAB-point hos DAKOBE og Danske TerapeuterHar du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset i Hotstone, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.

Adgangskrav: henvender sig hovedsageligt til behandlere. En uddannelse i massage er en fordel.
Til/fra kl.: 09.00 - 16.00
Maksimal deltagelse:  10
Materiale: Sendes ud 10 dage før start
Pris: 1.800 kr. inkl frugt, kaffe/te.
Underviser:  Charlotte Reffstrup