+45 2016 1516 info@kropsakademi.dk

Tilmeld gratis Introkursus Tilmeld uddannelse
 

På Dansk Akademi for Kropsterapi er vores lægeeksaminerede fysiurgiske massageuddannelse vores grunduddannelse, og derfor det helt rigtige sted at starte, hvis du gerne vil være behandler. Den giver et godt indblik i kropsterapien og giver dig fornemmelsen af selve håndværket i det at blive en dygtig kropsterapeut.

På massageuddannelsen vil du lære den klassiske dybe muskelmassage, som den fysiurgiske massage er. Ordet ”fysiurgisk” handler om at afhjælpe lidelser i bevægeapparatet. Med den rette viden omkring kroppens anatomi og fysiologi vil du lære at tilrettelægge din massage, i forhold til den problematik, klienten kommer med.

Uddannelsen består af 100 timers undervisning lagt på enten dag-, aften- eller weekendhold.

Massageuddannelsen er sammensat af 50 timers undervisning i anatomi/fysiologi, som er varetaget af fysioterapeuter, samt 50 timers praktisk massageundervisning, som varetages af kropsterapeuter, der arbejder som fuldtidsbehandlere.
Da skolen stiller høje faglige krav til eleverne, vil det være nødvendigt, at man sideløbende med undervisningen bruger tid på at læse det teoretiske pensum, samt øver sig på den praktisk del derhjemme.

Endvidere vil der også igennem skolens forening være mulighed for at komme til vores sparringsaftener og udveksle erfaring.

Selve eksamen består af en skriftlig elektronisk eksamen i anatomi/fysiologi og en praktisk eksamen. Den skriftlige eksamen består af 100 multiple choice-spørgsmål, hvoraf 80 % skal besvares korrekt for at bestå.
I den praktiske del, vil eleven blive stillet over for en relevant case, svarende til de problemer klienterne typisk henvender sig med. Dette kunne fx være lændesmerter med udstråling ned i ballen. Her lægger underviseren og lægen vægt på, at eleven selv kan mestre de teknikker, som der er undervist i, og er i stand til at vælge de relevante løsninger, således at problematikken omkring lænden bliver løst, samt at man kan redegøre for, hvad det er for en problematik, der kan være årsag til klientens problemer.

Det er en superspændende uddannelse, som giver dig mulighed for, efter bestået eksamen, at gå ud og få job som massør eller starte egen klinik. Dansk Akademi for Kropsterapi har en lang række samarbejdspartnere, som kun ønsker at ansætte massører, som er uddannet hos os, så vi slår ofte stillinger op via vores interne facebookside. 

Der undervises på små hold af max. 16 deltagere med 1-2 undervisere. Dette giver rig mulighed for den enkeltes udvikling. Man øver den praktiske del på medkursister, hvilket giver et indblik i vores forskelligheder. Der vil også blive indkaldt klienter med relevante problemstillinger i den sidste del af uddannelsen.

Vi er der hele vejen og hjælper dig, og med et eksamensbevis i hånden fra Dansk Akademi for Kropsterapi, kan du ligesom alle vores tidligere elever trygt starte din karriere som behandler.

Tirsdag den14. maj 2024 fra kl 17.00-19.00 afholder vi et gratis introduktionskursus i massageuddannelsen.
Tilmelding her er dog nødvendigt
. TILMELD

Massageuddannelsen koster blot 15.800 kr. (16.500 kr. på afbetaling) og til uddannelsen skal købes: bøgerne “Anatomi og Fysiologi på en anden måde” bind 1 og 2 af Kjeld Bruun-Jensen.
Priser på bøgerne er 678 kr. og kan bestilles på pons.dk.
Direkte link til bøgerne Link bog 1, Link bog 2.

Der udleveres materiale til kurset bestående af: powerpoint til teoridelen, muskelkompendium, muskelkort, massagekompendium samt en video med hele kropsmassagen.

For kursister hvor kurset købes gennem jobcenter, fagforening, eller af arbejdsgiver pålægges kurset moms.

Skulle man dumpe eksamen pålægges et re-eksaminationsgebyr på 600 kr. pr. eksamen.

Dette massagekursus giver 100 RAB-point hos bl.a. DAKOBE og Danske Terapeuter

  


Har du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller uddannelsen, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.Tilmeld gratis Introkursus Tilmeld uddannelse