+45 2016 1516 info@kropsakademi.dk

Bindevævsmassage

Der findes mange forskellige former for bindevæv, og derfor er der også
forskellige metoder og traditioner inden for bindevævsmassagen. På Dansk Akademi for Kropsterapi har vi valgt at undervise i en gammel traditionel form for bindevævsmassage, nemlig den med sugekopper. Den form for bindevævsmassage er simpel og effektiv, og kan bruges som en separat alenestående behandling, eller som et rigtig godt supplement til alle andre former for terapeutisk behandling.

Bindevævsmassage er en specifik metode til at afspænde, udrense og løsne op for spændinger. Det er en massageform, som udover at arbejde i dybden, arbejder med bindevævet, nervesystemet, muskler, led og organer.
 
Bindevævsmassage er en behandling, som går i dybden med at udrense ophobede affaldsstoffer fra cellerne i vævet, uanset om det er muskelvæv, bindevæv, organer eller led, der har givet ubalance i kroppen. Vær opmærksom på, at ubalancer i kroppen efter tid ofte kan udvikle sig til sygdomme. Bindevævsmassage med sugekopper påvirker blod og lymfesystemet positivt. Under massagen løsnes bindevævet, så blod og lymfe kan komme til og fra cellerne, så disse iltes og affaldsstoffer transporteres bort - man kan sige, at det er det, der starter forbrændingen af fedtcellerne. 
 
Vi bruger sugekopper og manuelle massageteknikker for at øge blodgennemstrømningen i bindevævet og udrense kroppen for ophobede affaldsstoffer og væske. Alle vores muskler, sener, ledbånd og organer er omgivet af bindevæv. Så når man har spændinger i musklerne, er bindevævet også anspændt. Ved denne metode kan man komme dybere, og generelt løsne kroppen bedre.

 Efter flere behandlinger over en længere periode kan det mærkes i kroppen som;

  • Kroppen føles lettere
  • Velbehag
  • Reducering af ubalancer

Prisen for kurset er inkl. 3 stk. sugekopper.

Alle vores kurser afsluttes med en eksamen bestående af en klientbehandling. Dette er nødvendigt for at du kan bruge beviset til evt. at kunne søge momsfritagelse hos SKAT.


Dette bindevævsmassage-kursus giver 16 RAB-point hos DAKOBE og Danske Terapeuter


 
Har du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset i bindevævsmassage, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20 16 15 16, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.

Adgangskrav: Kendskab til anatomi og fysiologi
Til/fra kl.: 09.00 - 16.00
Maksimal deltagelse: 16
Materiale: Sendes ud 10 dage før start
Pris: 3.300 kr. inkl. 3 stk. sugekopper og frugt, kaffe/te
Underviser: Charlotte Dahl Reffstrup