+45 2016 1516 info@kropsakademi.dk

Bækken, ben og fødder

For at kroppen er i balance, er det vigtigt, at bækkenet er i
korrekt position i forhold til resten af skelettet. En fejlstilling af bækkenet kan ske allerede fra fødslen, og er ofte forbundet med alvorlige gener. Kroppen vil i høj grad forsøge at kompensere for denne ubalance, og jo længere tid vi går med denne fejlstilling, jo værre bliver det, da ubalancen typisk giver en afsmittende effekt på resten af kroppen.

Ubalancer i bækkenet vil typisk komme til udtryk i eksempelvis:

Muskel- og ledbåndssmerter forbundet med bækkenet
Bækkenløsning
Fødselskomplikationer
Nervesmerter (fx iskias)
Lændeproblemer
Smerter i og omkring korsben/haleben
En fejlstilling i bækkenet kan fremkalde smerter og medføre en fejlstilling i fødderne omkring ankelleddet og knæleddet. Gennem korrekt behandling kan en dygtig terapeut ofte korrigere og afspænde leddet, hvorved der igen skabes balance i kroppen.

På kurset i behandling af bækken, ben og fødder vil du få kendskab til en række teknikker, der giver dig som behandler mulighed for at afhjælpe de smerter og ubalancer, der måtte opstå i bækkenet. Behandlingen løsner det omkringliggende væv, og korrigerer knoglerne i bækkenet på en blid og behagelig måde, som alle klienter kan tåle.

Alle vores kurser afsluttes med en eksamen bestående af en klientbehandling. Dette er nødvendigt for, at du kan bruge beviset til evt. at kunne søge momsfritagelse hos SKAT.


Dette kursus giver 16-RAB point hos DAKOBE og Danske TerapeuterHar du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset i behandling af bækken, ben og fødder, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.

Adgangskrav: Kendskab til anatomi og fysiologi
Til/fra kl.: 09.00 - 16.00
Maksimal deltagelse: 16
Materiale: Sendes ud 10 dage før start
Pris: 2.800 kr. inkl. frugt, kaffe/te.
Underviser: Kropsterapeut Ninna Staugaard