+45 2016 1516 info@kropsakademi.dk

Anatomi/Fysiologi


Vi tilbyder et omfattende selvstudiekursus inden for anatomi og fysiologi på sygeplejerskeniveau.

Vores kursus er struktureret i fire moduler, der dækker hele kroppens anatomi og fysiologi. Hvert modul afsluttes med en 3-timers eksamen bestående af 100 multiple choice-spørgsmål, hvor du har mulighed for at medbringe dine egne noter.

For at opnå et eksamensbevis kræves det, at du består hvert modul med mindst 80 % korrekte svar. Vi giver dig besked om din beståelsesstatus med det samme og udsteder derefter dit eksamensbevis.

Vores kursus henvender sig særligt til alternative behandlere og opfylder kravene for både momsfritagelse og RAB-godkendelse.

Undervisningen foregår med udgangspunkt i Kjeld Bruun Jensens bøger "Anatomi og Fysiologi på en anden måde" bind 1 og 2, som kan købes på www.pons.dk.

For mere information om de forskellige fokusområder i vores fire moduler, velkommen til at klikke på linket herunder. Vi anbefaler, at deltagere med en baggrund som massør overvejer at springe modul 4 over.

Dette kursus giver 50 RAB-point hos DAKOBE og Danske Terapeuter
Selvstudie - Klik her                     


Har du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset i “Anatomi og Fysiologi”, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på 
info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.