+45 2016 1516 info@kropsakademi.dk

Anatomi/Fysiologi


Kurset kan tages som et selvstudie eller som hold undervisning. Pt køre vi et hold med 150 lektioner over 6 weekender, ønsker man 200 timer på hold, kan man tage modul 4 på et af vores massage hold. Pensummet tages i 4 moduler, hvor du kommer hele kroppens anatomi igennem på sygeplejeske niveau. Hvert modul afsluttes med en eksamen bestående af 100 Multible choice spørgsmål, som skal besvares inden for 3 timer, hvor man må medbringe egne notater.

Hvert modul skal bestås med 80 % korrekt, for at kunne modtage et eksamensbevis. Opgaverne rettes inden for 14 dage, hvor vi derefter fremsender et bevis.
 
Kurset henvender sig til alle alternative behandlere og opfylder kravene for både momsfritagelse og RAB godkendelse.

Der undervises ud fra Kjeld Bruun Jensens bøger “Anatomi og Fysiologi på en anden måde bind 1 og 2”.

Bøgerne kan købes på: www.pons.dk
Direkte link til bøgerne link.


Du kan læse om de 4 modulers forskellige fokusområder under selvstudiet eller holdundervisning. Vi anbefaler, at man springer over modul 4, hvis man har en uddannelse som massør i forvejen.
Pt udbyder vi modul 1-3 samlet på hold og modul 4 kan man så tage i forbindelse med den undervisning som vi køre på massage holdene.Hvert modul giver 50 RAB-point.

Selvstudie - Klik her                     Hold undervisning - Klik her


Har du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset i “Anatomi og Fysiologi”, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på 
info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.