Go to Top

Klinik 2

Kropsterapeut Sylwia M. Christensen

Jeg er født i 1977, gift og mor til 3 børn.

Jeg er uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør ved Dansk Akademi for Kropsterapi. Efterfølgende har jeg har taget speciale i Ryg og Korsben, Nakke, Skulder og Arm, Bækken, Ben og Fødder problematikker, Bindevævsmassage, Organmassage Triggerpunktterapi, Babyterapi, Kranio-Sakral Terapi 1 og 2 samt Øreakupunktur.

Jeg er på nuværende tidspunkt i gang med at tage efteruddannelsen til Lægeeksamineret Kropsterapeut. En uddannelse jeg forventer at færdiggøre i år (2015).

Jeg brænder for faget, og for den tilfredsstillelse det giver at hjælpe mennesker af med deres problemer og give dem muligheden for igen at få et godt liv og en hverdag uden smerter. Det tiltaler mig også rigtigt meget, at jeg inden for alternativ behandling hele tiden har mulighed for at tillære mig ny viden.

Som klient hos mig kan du forvente forståelse for dine problemer. Jeg vil, med de forskellige behandlingsformer jeg mestrer, gøre mit for at afhjælpe din problemstilling og give dig det gode liv tilbage.

Ud over min fagspecifikke uddannelse har jeg bestået eksamener i Anatomi og Fysiologi samt Sygdoms- og Lægemiddellære på sygeplejerske-niveau.

Sideløbende med mit job som behandler underviser jeg hos Dansk Akademi for Kropsterapi.

Har du spørgsmål angående hvilke behandlinger jeg tilbyder, og om de kan være løsningen på de problemer, som du oplever i din hverdag, så er du naturligvis meget velkommen til at sende mig en mail på info@aarhuskropsterapi.dk eller ringe til mig på 23 37 05 45, og få en uforpligtende snak om, hvilke alternative behandlinger jeg kan tilbyde dig.

www.aarhuskropsterapi.dk

Tlf.: +45 23370545

Åbningstider

Mandag 12.00 – 19.00
Tirsdag 9.00 – 15.00
Onsdag 9.00 – 15.00
Torsdag 9.00 – 15.00
Fredag 8.30 – 15.15