Go to Top

Hot Stone Massage 1 – 2

Hotstone  Massage 

Hotstone 1

Nu har du muligheden for at få indblik i den behagelige og unikke wellness-behandling med varme – kendt som hot stone massage.
Her på Dansk Akademi for Kropsterapi, er vi stolte over at kunne præsentere vores kursus i Hotstone Massage. Udover grundlæggende massageteknikker vil du gennem dette kursus lære at behandle med varme lavasten. Under en behandling skabes en vekselstrøm af energi, der forbedrer kredsløbet og lindrer ømhed i muskler.

Udover dette vil du lære hvordan der behandles på meridianbanerne samt chakrapunkter på krop og i ansigt. Du vil under hele kurset blive guidet og vejledt i den effekt behandlingen har.

En hotstone massage beroliger nervesystemet, skaber balance i kroppens energisystem og skaber stimulans på kredsløbet og lymfesystemet. Derudover virker en behandling beroligende på krop og sjæl og er derfor en meget populær form for wellness-behandling.
Behandlingen kan udføres på enhver form for behandlerbriks.

Underviser Lotte Ljungstrøm her mange års erfaring som Fysiurgisk Massør, Zoneterapeut og Personlig Træner. Hun uddanner og træner spa-personale i hele Norden.
Lotte er en efterspurgt underviser med flere referencer fra mange store spahoteller i Norge, Danmark og Sverige. Det er derfor med stor glæde, at vi har den ære også at have hende i vores underviserstab.

Hotstone  fysiurgisk – udvidet kursus 2

Dette kursus henvender sig til dig, som der er uddannet massør eller har deltaget på Hot Stone 1 kursus eller som har anden erfaring med Hot Stone wellness behandlinger.

På dette kursus vil du blive undervist i forskellige massage teknikker, som henvender sig til dig der gerne vil arbejde fysiurgisk med varme lavesten. Teknikker som trigger points, deap tissue samt muskel anatomi vil blive gennemgået, så du kan anvende dine sten til fysiurgisk massage. Varmen fra stenene går ind og løsner dybliggende spændinger, og når vi samtidig anvender specielle teknikker får vi en fantastisk behandling. Ét strøg med en varm lavasten udgør fem strøg med hånden. Derfor kan vi få hurtigere resultater med denne Hot Stone fysiurgiske behandling end med en almindelig fysiurgisk behandling. Er spændingerne smertefulde hjælper varmen fra stenene, så klienten ikke oplever den samme smerte, hvilket vil give flere tilfredse klienter.

Har du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset i Hotstone Massage, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.

Hotstone 1, kurset i Aarhus.
Adgangskrav: Alle kan deltage
Maksimal deltagelse:  8
Start:  1. september 2018, kl. 9.00 – 16.30
Pris: 1.500 kr. inkl frugt, kaffe/te.
Underviser: Fysiurgisk Massage-/Zoneterapeut Lotte Ljungstrøm

Tilmeld Dig Her

 

Hotstone 2, kurset i Aarhus.
Adgangskrav: Massør uddannelse eller Hotstone 1.
Maksimal deltagelse:  8
Start: 2. september 2018, kl. 9.00 – 16.30
Pris: 1.500 kr. inkl frugt, kaffe/te.
Underviser: Fysiurgisk Massage-/Zoneterapeut Lotte Ljungstrøm

Tilmeld Dig Her